Homepage  / Știri

Andra și David Bisbal urcă mâine pe scena de la “Românii au talent”

Andra și David Bisbal urcă mâine pe scena de la “Românii au talent”

de Redactia Tvmania

Mâine, de la 20.30, telespectatorii Pro TV vor avea parte de un nou show în cea de-a patra semifinală LIVE “Românii au talent”.

Andra si David Bisbal

Vinerea aceasta, jurata Andra va lansa clipul ultimului single, „Without you”, pe care îl cântă împreună cu celebrul cântăreț David Bisbal, la ora 18.00, pe canalul ei de Youtube, dar și în emisiunea „La Măruță” de mâine, unde telespectatorii pot urmări, timp de o oră, și un material exclusiv de la filmarea videoclipului. Andra și David Bisbal vor cânta împreună, pentru prima dată pe o scenă, melodia „Without you”, la “Românii au talent”. Cei doi promit un moment senzațional și un spectacol memorabil.

„L-am invitat pe David în România pentru a lansa piesa cu un show deosebit și m-am gândit că scena de la «Românii au talent» este cel mai potrivit loc pentru asta. Oamenii au așteptări mari de la performerii de pe această scenă, iar noi o să le depășim, vă promit”, a spus Andra.

„Am venit special în România să lansăm piesa care sper să fie hit-ul verii 2016 în toată lumea. Andra are o voce incredibilă și sunt sigur că show-ul de vineri seara va fi spectaculos”, a declarat David Bisbal.

Yeva Shiyanova

Tot mâine seară, Yeva Shiyanova, finalista celui de-al cincilea sezon “Românii au talent”, va prezenta un dans senzual, plin de pasiune cu care vrea să cucerească încă o dată publicul.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton