Homepage  / Vedete româneşti

Andra și fiica ei, Eva Măruță, moment special pe scenă. Au cântat împreună, îmbrăcate în rochii superbe

Andra și fiica ei, Eva Măruță, moment special pe scenă. Au cântat împreună, îmbrăcate în rochii superbe
7

de Roxana Mirea,

Andra a susținut un concert la Opera Română, iar pe scenă a urcat și fiica ei, Eva Măruță, în vârstă de 7 ani. Cele două au cântat împreună și au creat, astfel, un moment tare special și emoționant. Andra și fiica ei au îmbrăcat ținute asortate, amândouă fiind parcă scoase dintr-o scenă de basm.

Andra a cântat alături de fiica ei, Eva Măruță

Andra și fiica ei, Eva Măruță, au cântat împreună o piesă de Crăciun și au creat un moment special și foarte emoționant. Amândouă au fost îmbrăcate în ținute asortate, purtând rochii de culoare roșie. Andra a mai cântat alături de fiica ei în urmă cu trei ani, iar acum tradiția s-a repetat.

I-a plăcut atât de mult! Ieri nu am repetat, nu? Sau când? Alaltăieri. Și a zis: „astăzi nu repetăm? Cum adică nu repetăm și astăzi?” Acum a venit momentul. A venit momentul să cântăm! Acum trei ani, am cântat pe această scenă. Avea patru ani, iar acum are șapte și iată că se repetă tradiția și sper, când ea va crește mare, să mă invite și pe mine la concertele ei”, a spus Andra înainte ca ea și fiica ei să înceapă să cânte.

Momentul a fost publicat de Eva pe contul ei de Facebook.

A fost magic! Mai vreau să cânt alături de mama mea! Te iubesc!”, a scris fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță, în dreptul clipului.

Desigur, Andra nu avea cum să nu reacționeze la o așa declarație frumoasă de dragoste. „Te iubeste mama”, a scris artista în secțiunea de comentarii.

Pe de altă parte, Cătălin Măruță a transmis că el și David, fiul lui și al Andrei, au urmărit momentul „secundă cu secundă”

Ați fost minunate. Eu și David v-am urmărit secundă cu secundă”, a scris prezentatorul TV în secțiunea de comentarii.

andra-a-cantat-alaturi-de-fiica-ei-eva-maruta-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Sursa Foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton