Homepage  / Articole

Andra şi Măruţă vor în vacanţă tot în Spania

Andra şi Măruţă vor în vacanţă tot în Spania

de Redactia Tvmania

Andra termină, pe 11 mai, munca de jurat la “Românii au talent” de la Pro TV, iar apoi va continua să se ocupe îndeaproape de cariera ei muzicală. Iar după ce soţul ei, Cătălin Măruţă, va termina actualul sezon de la “Happy Hour”, cuplul va pleca într-o vacanţă , iar de traseu nu lipseşte Spania, destinaţia lor preferată, a declarat Andra pentru “TVmania” care apare pe piaţă luni, 7 mai.

Planurile pentru vacanţă nu sunt încă bătute în cuie, pentru că soţii Măruţă aşteaptă să termine proiectele de televiziune în care sunt acum implicaţi.

„Urmează să mai vorbim şi cu prietenii noştri, nu prea plecăm singuri, de obicei, plecăm în gaşcă. Probabil că, indiferent de traseul final şi complet, nu vom rata Spania, care ne place la nebunie, mergem aproape în fiecare an acolo”, a declarat Andra pentru “TVmania”.

Cel mai probabil, anul acesta Andra şi Cătălin Măruţă îl vor lua cu ei în concediu şi pe băieţelul lor de un an, David.

“E din ce în ce mai vioi. Treieră toată casa şi are viteză, zici că funcţionează cu baterii. Se străduieşte să vorbească, zice destule cuvinte, se urcă peste tot şi partea lui preferată dintr-o zi e când plecăm în oraş, îi place mai mult afară decât în casă”, a povestit ea.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton