Homepage  / Articole

Andra şi Mihai, discuţii aprinse la Românii au talent

Andra şi Mihai, discuţii aprinse la Românii au talent

de Redactia Tvmania

În ediţia de diseară, 16 martie, a show-ului “Românii au talent”, tensiunea telespectatorilor va creşte. Un grup de karatişti din Cluj au speriat-o într-un asemenea hal pe Andra, încât juratul a trebuit să stea cu mâinile la ochi cea mai mare parte a numărului lor.

Deşi nu a fost o simplă demonstraţie de forţă, ci mai mult o lecţie de concentrare, punctul culminant i-a făcut pe toţi cei prezenţi să îşi ţină respiraţia. În timp ce un măr aflat pe abdomenul unuia dintre concurenţi a fost tăiat cu sabia, tensiunea a crescut vizibil.

Din cea de-a cincea ediţie a show-ului nu lipsesc nici divergenţele între juraţi. Andra şi Mihai Petre vor avea o discuţie aprinsă în privinţa unei concurente de numai 11 ani. Deşi Mihai este de părere că numărul ei nu are nimic special, Andra susţine că fetiţa are o voce nemaipomenită pentru vârsta ei, mai mult este noua Maria Tănase a României. Rămâne ca Andi Moisescu să decidă dacă aceasta va merge sau nu în etapa următoare.

Aşa cum era de aşteptat, Andra a avut parte de o primire nemaipomenită în Ardeal. Unul dintre concurenţii care au urcat pe scena de la Cluj a ţinut să-i ofere acesteia un trandafir înainte de a-şi începe numărul.

Ediţia show-ului “Românii au talent” din această vineri a pregătit o nouă rundă de surprize şi talente neaşteptate: vor urca pe scenă sculptori în gheaţă şi în fructe, instrumentişti, acrobaţi şi biciclişti.

[imagebrowser id=613]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton