Homepage  / Știri / Interviul altfel

INTERVIUL ALTFEL. Andra: „Soţul meu este şi cel mai bun prieten. Nu e un clişeu”

INTERVIUL ALTFEL. Andra: "Soţul meu este şi cel mai bun prieten. Nu e un clişeu"

de Redactia Tvmania

Jurata de la „Românii au talent” îşi consumă timpul urmărind videoclipurile colegilor de breaslă, visează să pună bazele unei şcoli de muzică şi nu pleacă în vacanţă fără punguţa de medicamente.

Săptămâna asta te-a uimit la TV… „Harababura din talk-show-urile politice. Când crezi că ai înțeles totul, cineva e ofensat și o ia de la capăt cu speculațiile și cu scandalul.”

Ultima emisiune TV la care ai nimerit zappând şi te-a prins imediat a fost… „o prezentare de modă de la New York, pe Fashion TV” pentru că… „mi s-a părut că linia vestimentară mi se potrivește și mie, plus că era un spectacol impecabil.”

Cel mai trăsnit personaj TV al momentului ţi se pare… „nu știu, ar putea fi Ellen De Generes” pentru că… „e una dintre cele mai cunoscute realizatoare de emisiuni din America și din lume. E foarte deșteaptă, tonică și originală.”

Ultimul film care te-a făcut să simţi că ai dat degeaba banii pe bilet este… „Nu-mi mai amintesc, am senzația că s-a întâmplat cu ani în urmă. De obicei, nu-mi pare rău că am intrat la film în oras.”

Cel mai recent ai dat search pe Google la… „cel mai bun cocktail non-alcoolic. Aveam niște prieteni în vizită și am vrut să-i impresionez. Am reușit :).”

Plăcerea ta vinovată la TV este…  „muzica, normal. Urmăresc prea multe videoclipuri, în defavoarea altor emisiuni bune.”

Care a fost ultimul lucru care te-a impresionat? „Am lipsit o noapte de acasă, pentru că am avut un concert în ţară, iar la întoarcere, fiul meu, David, și-a încolăcit mânuțele în jurul genunchilor mei și mi-a spus <>, iar mie efectiv mi-au dat lacrimile, pe loc.”

Ce te ţine trează noaptea? „Depinde. Poate fi o petrecere reușită sau, uneori, mă agăț de un film și nu mă culc până nu-l văd în întregime.”

Dacă ai juca şi ai câştiga la Loto, cu banii ai… „mi-aș deschide o academie de muzică, îmi doresc să dau o șansă reală oamenilor talentați și muncitori.”

Cel mai interesant aspect al job-ului tău este… „diversitatea. În meseria mea, nu există rutină, blazare sau plictis. Sunt norocoasă, îmi place ziua de luni la fel cum îmi place ziua de vineri, spre deosebire de majoritatea oamenilor, care așteaptă weekend-ul cu disperare.”

Cel mai mult îl/o respecţi în TV pe… „Oprah Winfrey” pentru că… „este o femeie cu viață foarte grea în trecut, care a reușit să demoleze tristețea și să ajungă un superlativ al televiziunii. Ador ideile ei, curajul și ingeniozitatea.”

Cel mai bun prieten al tău este… „soțul meu. Credeți-mă că nu e un clişeu, chiar asta simt. Așa am considerat mereu, că un iubit trebuie să-ți fie și prieten, încă dinainte de a-ți fi soț cu acte. Cu Cătălin pot vorbi absolut orice, am încredere în părerile lui.”

Cel mai bun serial pe care l-ai văzut este… „E greu și poate nedrept să aleg unul singur, când mi-au plăcut atâtea, de la <> la <>.”

Personajul tău preferat din seriale este… „Cred că până la urmă voi rămâne la Doctor House” pentru că… „(Hugh Laurie – n.r.) e un actor senzațional și un personaj unic.”

Gadgetul la care nu poţi renunţa este… „telefonul meu care, la ora actuală, e doldora de aplicații utile.”

În copilărie, desenele tale animate preferate erau... „Tom si Jerry” pentru că… „aveau umor și morală. Cel mic și deștept îl învingea pe cel mare și buimac.”

Ai/Nu aicontpe Facebook pentru că… „Am cont pe Facebook, sigur că da, astfel mențin permanent legătura cu fanii mei. Pe Facebook, la andramusic, spun ce gândesc, ce simt, ce fac.”

Trei lucruri pe care le iei mereu cu tine într-o vacanţă… „O cruciuliță de aur, o carte bună, o punguță cu medicamente care pot fi utile, în caz de complicații mai mici sau mai mari.”

Destinaţia perfectă pentru o vacanţă în doi este… „acolo unde te simți bine, acolo unde și celălalt vrea să meargă, unde te trage instinctul. Pentru mine și Cătălin, până acum vacanța perfectă a fost în Dubai. În viitor, mai vedem.”

Din primul tău salariu, ţi-ai cumpărat… „cred că o rochie albastră, de scenă, pentru următoarele concerte, și niște cadouri pentru părinții și frații mei.”

Dacă de mâine ar trebui să-ţi schimbi meseria, te-ai apuca de… „probabil de actorie sau de televiziune. Și dacă aș fi nevoită s-o schimb și mai din temelii, am bănuiala că aș fi profesoară.”

Porecla ta în adolescenţă era… „nu aveam nici o poreclă în adolescență, colegii mă iubeau și mă respectau, devenisem deja cât de cât cunoscută și eram automat foarte populară în liceu. Sora mea, în schimb, îmi mai spunea Scooby Doo pentru că eram foarte slabă :))”

Tu cui i-ai da un Oscar într-o zi?… „Depinde de rol, de film, dar deocamdată, mi-ar plăcea să-i înmânez statueta lui Leonardo di Caprio – mi-a placut ultimul film in care a jucat, <>.”

Ultima  glumă bună pe care ai auzit-o… „Cică în Parlament urmează să se voteze o lege prin care, la fiecare stație de benzină, se vor angaja câte un psihiatru și un polițist. Psihiatrul urmează să constate starea de sănătate mintală a celor care cumpără, iar dacă sunt întregi la cap, o să-i dea pe mâna polițistului, să vadă de unde au atâția bani.”

Cartea pe care ţi-ai fi dorit s-o fi scris tu este…>. Dar scriitoarea Margaret Mitchell mi-a luat-o înainte cu 78 de ani :).”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton