Homepage  / Vedete / Vedete străine

Andrea Bocelli a donat plasmă pentru tratarea bolnavilor de COVID. Artistul a fost infectat cu noul virus

Andrea Bocelli a donat plasmă pentru tratarea bolnavilor de COVID. Artistul a fost infectat cu noul virus

de Redactia Tvmania

Marți dimineața, tenorul Andrea Bocelli (61 de ani) a dezvăluit în fața jurnaliștilor că a fost infectat cu coronavirus, după ce a mers la centrul de colectare a sângelui din cadrul Spitalului Cisanello din Pisa, pentru a dona plasmă în scopul studiului pentru tratarea pacienților infectați cu COVID-19, coordonat de Spitalul Universitar din Pisa (AOUP).

Artistul a spus că a descoperit că este bolnav pe 10 martie. Nu a avut simptome particulare, iar temperatura sa nu era extrem de ridicată.

 

«Experiența mea cu coronavirus? O „tragedie”, am fost cu toții infectați în familie cu febră, scăzută însă, strănut și tuse ”, dezvăluie Andrea Bocelli, potrivit publicației Corriere dela Sera. 

Din fericire artistul a reușit să învingă coronavirusul împreună cu familia fără nicio consecință, iar în aprilie, în duminica Paştelui catolic (12 aprilie) a interpretat o suită de cântece religioase, la Domul din Milano. Alături de el a donat plasmă și soția sa, Veronica. 

„Am depășit foarte bine boala, chiar dacă, din păcate, a trebuit să anulez multe concerte. A fost ca și cum am trăit un coșmar pentru că aveam senzația că nu mai stăpânesc lucrurile. Speram să mă trezesc în orice moment. Acest virus a adus întreaga lume în genunchi și nici astăzi nu pot să-l înțeleg”, a mai povestit tenorul.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton