Homepage  / Seriale

Andrea del Boca a revenit la telenovele

Andrea del Boca a revenit la telenovele

de Redactia Tvmania

Una dintre cele mai cunoscute figuri artistice din Argentina (toţi membrii familiei sale au legătură cu lumea spectacolului), Andrea del Boca (48 de ani) şi-a început cariera la câteva luni, dusă de mama ei pe platourile de filmare.

La noi a devenit celebră cu rolul din „Perla Neagră” (1994), telenovelă de mare succes nu doar în ţara natală. Dar, pentru că următoarele sale proiecte nu au mai avut acelaşi răsunet, Andrea s-a îndepărtat de telenovele.

După 1997, a făcut studii de regie în SUA, a prezentat emisiuni TV, a jucat punctual în diverse proiecte de cinema sau tv. În cele din urmă, nemulţumită de rolurile oferite, în toamna acestui an, a revenit la telenovele cu „Esa Mujer”, povestea unei femei care află că e grav bolnavă şi mai are de trăit doar un an. Andrea şi produce telenovela (în care mai joacă şi Sergio Cernadas), pe lângă faptul că e protagonistă.

Pe plan personal, actriţa e fericita mamă a unei fetiţe de 13 ani, Anna. Nu s-a căsătorit niciodată până acum, iar relaţia cu impresarul argentinian – din care a rezultat Anna – s-a terminat încă înainte de naşterea fetiţei.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton