Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Andreea Antonescu a născut pentru a doua oară! Mesajul emoționant al artistei

Andreea Antonescu a născut pentru a doua oară! Mesajul emoționant al artistei
11

de Andra Stana,

Andreea Antonescu a născut pentru a doua oară o fetiță sănătoasă. În urmă cu puțin timp, artista de 40 de ani a făcut prima declarație după ce bebelușul ei a venit pe lume.

Acum 11 ani am înțeles ce înseamnă să ai parte de un miracol în viață… Sienna. Plină de emoții și cu o bucurie de nedescris vreau să vă anunț că astăzi am născut o fetiță perfect sănătoasă și îl trăiesc pe cel de-al doilea. Mă simt binecuvântată, recunoscătoare, împlinită și fericită!”, a scris Andreea Antonescu pe Facebook.

Andreea Antonescu a născut pentru a doua oară! Mesajul emoționant al artisteiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

În noiembrie, artista a anunțat că urmează să devină mamă de fată pentru a doua oară.

După cum bine știți, îmi place să împărtășesc cu voi cele mai importante vești din viața mea. Eu și Victor Vrînceanu suntem fericiți, emoționați și mândri totodată să vă transmitem că urmează să fim părinții unei minunății de fetiță! Te așteptam cu nerăbdare, iubita noastră”, a scris atunci Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu a pozat goală în trimestrul 3 de sarcină

La începutul lunii decembrie, Andreea Antonescu și-a surprins fanii și a pozat goală, însărcinată fiind în al treilea trimestru.

Vedeta a fost foarte mândră de burtica de graviduță. Ea a participat la o ședință foto de-a dreptul incendiară și a publicat imaginile pe contul ei de Instagram. Andreea Antonescu a pozat goală, însărcinată fiind în al treilea trimestru. Totuși, pentru a-și acoperii sânii, vedeta a folosit un șirag de mărgele.

Mulțumesc pentru toate mesajele și gândurile frumoase pe care mi le-ați transmis astăzi”, a scris Andreea Antonescu în dreptul imaginii.

Fiica Andreei Antonescu a ales să trăiască în Los Angeles

Andreea Antonescu a recunoscut, de curând, că fiica ei s-a mutat în Statele Unite ale Americii. Artista a declarat că s-a înțeles greșit că Sienna locuiește cu tatăl ei, Traian Spak, adolescenta locuind în Los Angeles, cu bunica ei, scrie libertatea.ro.

Andreea Antonescu și Traian Spak s-au despărțit în urmă cu trei ani, însă divorțul s-a pronunțat recent. Ulterior, Sienna, fiica pe care cei doi o au împreună, a ales să locuiască în America, acolo unde stă și tatăl ei.

Adolescenta a vrut să își continue studiile în Los Angeles, iar tatăl ei stă în Nevada. Pentru a nu o lăsa singură într-un campus, Andreea Antonescu s-a consultat cu mama sa și a rugat-o să o însoțească ea pe Sienna.

Sursa foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton