Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Antonescu, detalii surprinzătoare despre despărțirea de fostul iubit. „Un copil nu trebuie să mai crească neapărat într-o familie”

Andreea Antonescu, detalii surprinzătoare despre despărțirea de fostul iubit. „Un copil nu trebuie să mai crească neapărat într-o familie”
6

de Roxana Mirea,

La puțin timp după ce a devenit mamă pentru a doua oară, Andreea Antonescu și-a luat prin surprindere fanii atunci când a anunțat că ea și partenerul ei s-au despărțit. La momentul respectiv, artista n-a dorit să ofere prea multe detalii despre separare. Acum, Andreea Antonescu a revenit asupra subiectului și a spus de ce ea și iubitul ei s-au despărțit.

Andreea Antonescu, despre despărțirea de iubitul ei

După ce s-a întors de la America Express 2023, Andreea Antonescu a luat prin surprindere pe toată lumea când a anunțat că este însărcinată. Tot atunci, artista a dezvăluit că trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu jurnalistul Victor Vrînceanu. Ei bine, la scurt timp după ce a devenit mamă pentru a doua oară, Andreea Antonescu a anunțat că ea și iubitul ei s-au despărțit, nedorind să ofere prea multe detalii.

Acum, ea a fost invitată în podcastul „Vin de-o poveste”, găzduit de Radu Țibulcă, unde a vorbit și despre despărțirea de Victor Vrânceanu. Vedeta spune că motivul rupturii dintre ei o reprezintă nepotrivirea de caracter.

„Pur și simplu, ne-am dat seama că ne este mai bine separați decât împreună. Trăim într-o perioadă în care un copil nu trebuie să mai crească neapărat într-o familie. Se poate și așa. Și am considerat că e mai bine să rămânem fericiți separat, dar să avem grijă de fetiță pentru că ea este centrul universului nostru și cam atât. Cum aș numi-o, sincer… știu că a stârnit multe controverse. Nepotrivire de caracter. Cam atât de simplu. Știu, sună ciudat, dar chiar așa e. (…)

Noi avem în continuare o relație. Ținem legătura prin prisma fetiței, dar cam atât. Asta nu înseamnă că trebuie să locuim în aceeași casă sau să… Practic suntem o familie, dar nu familia tradițională. Da (n.r. că nu erau compatibili cu viața împreună). Am considerat că suntem mai bine separat”, a declarat Andreea Antonescu.

andreea-antonescu-despre-despartirea-de-iubitul-ei-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Andreea Antonescu vrea să își refacă viața amoroasă

În continuare, Andreea Antonescu a mărturisit că nu și-a pierdut speranța că, într-o bună zi, îl va cunoaște pe acel bărbat alături de care să îmbătrânească. Ba mai mult, artista spune că își mai dorește un copil.

Da, normal că mă mai gândesc la chestia asta (n.r. dacă să-și mai refacă viața de cuplu). Eu mai vreau în continuare acea poveste până la final. Sunt ori încăpățânată, ori… nu știu cum să zic că sunt, dar eu încă mai vreau. Și vrei să îți zic ceva, eu mi-aș mai dori încă un copil. Sincer îți zic, așa că povestea merge mai departe”, a mai povestit vedeta.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton