Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Andreea Antonescu, probleme grave de sănătate în copilărie. „A fost un copil traumatizat de boală!”

Andreea Antonescu, probleme grave de sănătate în copilărie. „A fost un copil traumatizat de boală!”

de Redactia Tvmania

Andreea Antonescu, membră a echipei Faimoșilor la Survivor România 2021, nu este printre cei mai buni concurenți, dar mama solistei consideră că este o imensă reușită că fiica ei a ajuns la 38 de ani să participe la un astfel de reality show. Femeia a dezvăluit că în copilărie fata ei a avut grave probleme de sănătate și a stat mult timp internată.

„Pe mine Andreea mă surprinde pozitiv cu felul în care se comportă. Ea nu este sportivă și nu a făcut sport niciodată pentru că nu a avut voie, a avut probleme de sănătate destul de grave și a fost un copil traumatizat de boala pe care a avut-o. Ea nu a putut să se joace, să se miște, la fel ca ceilalți copii. Ea a avut sindrom nefrotic, la vârsta de un an și opt luni a fost diagnosticată. Am fost internată cu ea foarte mult timp în spital. De la vârsta de trei ani analizele au început să iasă bune, dar a fost pe regim alimentar în continuare, astfel încât nu a putut să aibă o viață normală din acest punct de vedere, al mersului în colectivități, al regimului alimentar”, a dezvăluit mama Andreei.

Andreea Antonescu participa la Survivor in echipa Faimosilor

Andreea Antonescu participa la Survivor in echipa Faimosilor

Andreea Antonescu, pe care o mai cheamă și Georgiana, detaliu pe care puțini îl cunosc, este din Galați și șo-a început activitatea muzicală la numai 6 ani. La 12 ani a lansat primul album muzical, ”Din vina ta”, iar apoi în 1998, când nu împlinise încă 16 ani, a format trupa Andre, alături de Andreea Bălan. 

După destrămarea formației, ea și-a continuat cariera solo și a mai lansat 3 albume. Mai târziu, din 2019, a fost unul dintre organizatorii DISKOteka, cel mai mare festival european de muzică retro.

Acum, Andreea Antonescu participă la Survivor România 2021, în echipa Faimoșilor. În 2020, a mai participat la un reality-show, ”Ferma: orășeni vs săteni”, la Pro tv.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton