Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Antonescu și Traian Spak au divorțat oficial. Cum se înțeleg acum

Andreea Antonescu și Traian Spak au divorțat oficial. Cum se înțeleg acum
7

de Roxana Mirea,

Andreea Antonescu și Traian Spak au divorțat oficial. Cei doi au împreună o fetiță, pe Sienna. Artista a mărturisit că divorțul dintre ea și Traian Spak s-a produs înainte de a deveni mamă pentru a doua oară. Cum se înțeleg acum Andreea Antonescu și fostul ei soț.

Andreea Antonescu și Traian Spak au divorțat oficial

Andreea Antonescu și Traian Spak, tatăl fiicei sale Sienna, au divorțat oficial. Chiar dacă s-au despărțit cu mai mult timp în urmă, de-abia acum s-a produs separarea legală, cu acte. Cântăreața a avut grijă ca divorțul să se pronunțe înainte de a o naște pe cea de-a doua ei fiică, Venice Victoria, pe care o are din relația cu Victor Vrînceanu.

Andreea Antonescu a petrecut o perioadă bună de timp în America pentru a-și obține cetățenia. Într-un interviu pentru revista VIVA!, ea spune că a divorțat în România de fostul soț.

Motivul pentru care am petrecut o perioadă mai lungă în State a fost obținerea cetățeniei, un proces care a durat destul de mult. Eu și Traian am divorțat, dar în România”, a declarat Andreea Antonescu, pentru revista VIVA!

Fiind deja divorțată atunci când a născut-o pe cea de-a doua fiică, micuța a primit numele de familie al tatălui ei, Victor Vrînceanu.

Fiind divorțată deja de ceva timp înainte de naștere, fetița a luat numele tatălui, așa cum era și normal. Am avut grijă ca totul să fie rezolvat la timp, să nu ne trezim cu surprize neplăcute”, a mai spus artista.

de-ce-nu-si-a-dat-seama-andreea-antonescu-ca-e-insarcinata-la-america-express-2023-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Cum se înțelege acum Andreea Antonescu cu Traian Spak

Andreea Antonescu a mărturisit că relația dintre ea și Traian Spak continuă să fie una foarte bună. Artista spune că fostul soț îi este unul dintre cei mai buni prieteni. Pe de altă parte, ea a declarat că nu s-ar opune dacă fiica ei Sienna ar dori să se mute definitiv în America.

„Traian îmi este în continuare unul dintre cei mai buni prieteni, se bucură pentru reușitele mele, e trist dacă am momente mai grele, dar mă susține mereu.

Mi-aș dori, înainte de orice, ca Sienna să fie fericită. Ca mamă, vreau să-i fiu aproape, să-i înțeleg trăirile, să găsească în mine cea mai bună prietenă căreia să-i poată cere sfaturi, așa că viitorul ei depinde foarte mult, înainte de toate, de doleanțele pe care le are. Dacă ea decide că e cel mai bine să trăiască în State, nu-mi rămâne decât să o susțin din toate punctele de vedere”, a mai declarat Andreea Antonescu.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton