Homepage  / Muzică

Andreea Bălan a lansat videoclipul „Carusel”

Andreea Bălan a lansat videoclipul „Carusel”

de Redactia Tvmania

După ce a avut succes cu piesa „Uita-mă”, Andreea Bălan (însărcinată în patru luni) a revenit cu o nouă piesă în atenţia fanilor, „Carusel”. Single-ul a fost produs de Marius Moga, iar pentru videoclipul filmat în Los Angeles artista s-a transformat în Marilyn Monroe. Piesa marchează reuniunea Andreei cu Marius Moga, cel care i-a compus primele trei albume din cariera solo.

Andreea Balan

„Carusel” a fost compusă de Theea Miculescu şi Mădălin Roşioru, iar „Marius a avut grijă să pună magie pe fiecare sunet, acea magie care transformă o piesă într-un hit!”, a spus cântăreaţa. „Povestea videoclipului este inspirată din viaţa mea personală”, a mai declarat ea. Pentru realizarea sa a fost închiriat un întreg platou de filmare în deşertul american. Personajul principal masculin este Ben Schreen, unul dintre cei mai frumoşi bărbaţi din lume, finalist în show-ul „America’s Next Top Model”.

Show-urile Andreei cu trupa live, cu dansatorii, cu schimbări de costume, dansuri şi multe surprize continuă şi în această vară. Cântăreaţa plănuieşte să îşi onoreze toate contractele şi apariţiile chiar dacă este însărcinată.

Vedeţi aici videoclipul „Carusel”

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=uERRPwBAzxQ[/youtube]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton