Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Bălan a spus în ce investește banii. Ce face cu hainele vechi din dulapul ei

Andreea Bălan a spus în ce investește banii. Ce face cu hainele vechi din dulapul ei
8

de Roxana Mirea,

Andreea Bălan se simte foarte fericită și împăcată cu viața ei. Chiar dacă pe plan sentimental a întâmpinat mai multe hopuri, artista are două fetițe superbe și o carieră de succes. Într-un interviu recent, Andreea Bălan a mărturisit în ce-i place să investească banii, dar și ce se întâmplă cu hainele din dulapul ei de care nu mai are nevoie.

Ce face Andreea Bălan cu hainele vechi din dulapul ei

Hainele nu stau prea mult în dulapul Andreei Bălan. Aceasta își schimbă garderoba odată la ceva timp. Așadar, ea renunță la hainele vechi pentru a face loc celor noi. Totuși, Andreea Bălan nu-și vinde hainele pe care nu le mai poartă. Artista preferă să le ofere prietenelor.

Nu am nevoie să fac un shop my closet (n.r cumpără din dulapul meu). Prefer să dau hainele pe care nu le mai port. Le dau cadou. Energetic vorbind trebuie să dai ca să primești. Cu orice este valabil în viață. Trebuie să faci loc în dulap ca să îți vină hainele și mai frumoase. Să faci loc în viață, să vină persoanele potrivite. Deci este valabil și cu dulapul”, a spus jurata de la „Te cunosc de undeva”, pentru ego.ro.

Conștientă de faptul că în curând Ela și Clara vor da iama în dressingul ei, Andreea nu dă însă tot ce nu mai poartă, ci păstrează piesele vestimentare și accesoriile care vor fi tot timpul la modă.

Sunt anumite genți clasice care nu se demodează și atunci nu le dai, le ții. Le pot folosi și fetele mele peste câțiva ani. Depinde de model. La haine la fel, sunt unele piese care nu se demodează. Cele care se demodează le fac cadou la prietenele mele”.

emilian-si-andreea-balan-s-au-pupat-la-te-cunosc-de-undeva-6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

În ce investește Andreea Bălan banii

În continuare, Andreea Bălan a mărturisit că nu mai strânge nimic, nici măcar banii. Cântăreața consideră că are suficient de mulți bani puși deoparte, așa că acum își cheltuie veniturile pe vacanțe și pe tot felul de lucruri care o fac fericită.

Nu mai strâng nimic. Decât banii îi strâng. Glumesc. Nu mai strâng lucrurile materiale. Nici banii nu îi mai strâng, că am strâns destul. Acum îi cheltui pe vacanțe, pe tot felul de lucruri care să mă facă fericită”, a mai spus Andreea Bălan.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton