Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Andreea Bălan, primele declarații după ce a revenit de la filmările pentru „America Express”. Cum a fost revederea cu Ella și Clara

Andreea Bălan, primele declarații după ce a revenit de la filmările pentru „America Express”. Cum a fost revederea cu Ella și Clara
7

de Andra Stana,

Filmările pentru „America Express” s-au încheiat de curând, iar concurenții au revenit acasă. Printre vedetele care au ajuns înapoi în România, după 2 luni de filmări în America Latină, se numără și Andreea Bălan. Jurata de la „Te cunosc de undeva!” a dezvăluit cum a fost revederea cu fetele ei, Ella și Clara.

Experiența a fost una deosebită pentru vedetele care au acceptat provocarea de la Antena 1. După 2 luni departe de fetele ei, Andreea Bălan a așteptat cu sufletul la gură să le vadă pe Ella și Clara. Cu atât mai mult cu cât a fost prima dată când a plecat atât de mult departe de ele.

La „America Express”, Andreea Bălan a făcut echipă cu Andreea Antonescu, colega ei din trupa Andre.

Andreea Bălan are agenda plină după revenirea de la filmările pentru „America Express”

Pe pagina de Instagram, Andreea Bălan a anunțat că s-au încheiat filmările la „America Express” și că deja se întoarce pe scenă.

Andreea BalanIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Hei dragilor, filmarile la America Express s-au terminat. Sunt acasă cu Ella și Clara în brațe și sunt tare fericită! Abia aștept să vedeți super aventurile din America Latină pe Antena 1. Dar până atunci ne vedem la concerte și mâine Trupa Andre cântă în Bacău. Iar duminică fac show cu Petrișor Ruge, fetele mele și band-ul meu în Horezu”, a transmis cântăreața.

Andreea Bălan, luată prin surprindere de fiica cea mică

Andreea Bălan și Andreea Antonescu formează una dintre echipele de la America Express. Înainte să plece la filmările pentru noul show, artista a publicat un video prin care a vrut să le arate fanilor ei cum s-a pregătit pentru plecarea la „America Express”.

Andreea Bălan a pun în bagaj chiar și o felicitare pe care i-a făcut-o fiica ei cea mare Ella.

Am aici în geamantan o felicitare pe care mi-a făcut-o Ella. Am și plâns când am citit-o. „Îți doresc să câștigi concursul, mami. Te iubesc!” și a pus multe balerine pentru că noi suntem balerine. Felicitarea o iau cu mine”, a spus Andreea Bălan pe YouTube.

9 perechi de vedete au participat la „America Express” 2022

9 perechi de vedete au fost în aventura vieții lor, în cel mai greu reality show din România. „America Express” i-a dus pe Drumul Aurului, pe o rută de peste 7000 de kilometri, ce trece prin Mexic, Guatemala și Columbia. Cu doar 1 euro pe zi, au fost nevoiți să își găsească mâncare, transport și cazare.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul online și mama ei, Mihaela sunt vedetele care au participat la „America Express”.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton