Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Bălan vrea să cumpere un apartament în Dubai. „Se poate plăti în rate”

Andreea Bălan vrea să cumpere un apartament în Dubai. „Se poate plăti în rate”
9

de Roxana Mirea,

Andreea Bălan își dorește ca anul acesta să investească în imobiliare și să își cumpere un apartament în Dubai. Artista a plecat în Dubai, pentru a se ocupa de afaceri, iar pe cele două fiice le-a lăsat acasă, în grija mamei ei.

Andreea Bălan vrea să cumpere un apartament în Dubai

Andreea Bălan și-a surprins fanii când a spus că își dorește să investească în imobiliae și să își cumpere un apartament de lux în Dubai. În căutarea apartamentului perfect, artista a vizitat mai multe locații din Dubai. În această perioadă, ea a fost într-o scurtă vacanță în acolo, așa că s-a distrat pe cinste cu prietena care a însoțit-o.

Andreea Bălan a explicat și motivul pentru care își dorește să își cumpere un apartament în Dubai. Ea a spus că atât ea, cât și cele două fetițe ale sale, se simt de minune în orașul din Emiratele Arabe Unite, așa că nu ar fi rău să aibă un loc al lor acolo, unde să locuiască câteva luni pe an.

Pentru că ne-a plăcut foarte mult când am fost aici în Dubai în vacanță și de ce nu să avem și noi aici o locație, un apartament în Dubai, ca să venim iarna 2-3 luni, jumătate de an și să stăm aici. Investiția ar fi ceva, se poate plăti în rate, doi ani de zile. Așa că mă voi gândi serios”, a spus Andreea Bălan pe Youtube, potrivit spynews.ro.

Andreea-Balan-vrea-sa-isi-un-cumpere-apartament-in-Dubai-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Cât costă un aprtament în Dubai

Andreea Bălan a plecat împreună cu fetițele sale în vacanță, în Dubai și luna trecută, în preajma Sărbătorilor de Iarnă. Ella și Clara, fiicele Andreei Bălan și ale lui George Burcea, au părut să fie cât se poate de entuziasmate pe acele tărâmuri de vis.

Și cum fericirea fetițelor ei este cea mai importantă pentru Andreea Bălan, artista este cât se poate de hotărâtă să investească într-un apartament acolo. Dacă vă întrebați cât costă un astfel de imobil, în funcție de zonă, de numărul de camere și de facilități, prețurile variază. Pot porni de la 300.000 de euro și pot ajunge la peste 1.500.00 de euro.

Sursa Foto: Instagram

Citeșe și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton