Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Bălan ar avea un nou iubit. Detaliul care a dat-o de gol

Andreea Bălan ar avea un nou iubit. Detaliul care a dat-o de gol
8

de Roxana Mirea,

Andreea Bălan este foarte discretă în ceea ce privește viața ei personală, de când mariajul ei cu George Burcea s-a destrămat. Totuși, într-un interviu recent, artista ar fi lăsat să se înțeleagă că are un nou iubit, după despărțirea de Tiberiu Argint. Iată declarațiile vedetei.

Andreea Bălan ar avea un nou iubit

Divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea a luat sfârșit, iar artista este o femeie liberă și din punct de vedere legal. După despărțirea de tatăl fetițelor ei, Andreea Bălan a avut o relație cu Tiberiu Argint, însă nu a fost să fie. Astfel, în ultima vreme, vedeta s-a ocupat în totalitate de cariera ei, dar și de creșterea celor două fetițe, Ella și Clara. Totuși, într-un interviu recent, ea a precizat că „iubește și este iubită”, lăsând astfel loc de interpretări.

„Sunt mult mai înțeleaptă, mult mai așezată, mai calmă și știu exact ceea ce îmi doresc din toate punctele de vedere, atât în carieră, cât și în plan personal. Iubesc, sunt iubită, am o familie extraordinară, am mulți prieteni care mă iubesc, mă susțin, sunt aproape de mine.

Mă bucur foarte mult de prezent, am învățat să trăiesc de prezent, deoarece de multe ori trăiam în viitor și îmi proiectam și nu trăiam prezentul”, a spus Andreea Bălan, la Antena Stars, potrivit click.ro.

Andreea-Balan-despre-clipele-de-groaza-traite-la-filmarile-celui-mai-nou-clip-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton