Homepage  / Muzică

Andreea Bălan are un nou dans și un nou videoclip

Andreea Bălan are un nou dans și un nou videoclip

de Redactia Tvmania

După ce a creat un dans devenit viral, Andreea Bălan lansează videoclipul „Zizi”.

Andreea Balan

Noul single al artistei vine la două săptămâni după campania pornită cu dansul „fericirii, al foamei, al mâncării, al oricui”. Totul a pornit de la un filmuleț dintr-un show live în care Andreea și colegul ei de scenă, Petrișor, au învățat publicul câteva mișcări amuzante pe care le-au denumit „Zizi”, având deja un refren și un concept menit să aducă o stare de bine oricărui om îndeajuns de curajos să încerce coregrafia creată de ei.

Fanii artistei au preluat imediat mișcările și au început să posteze filmulețe cu ei dansând în casă, înainte de culcare, în supermarket, în metrou, în parcări, pe munte. Printre vedetele care au învățat deja dansul bucuriei se numără Aurelian Temișan, Ozana Barabancea, Andrei Aradits, Cosmin Seleși, Alina Pușcaș, Florin Ristei, Theo Rose, Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu.

Puteți vedea aici filmulețul cu Andrei Aradits:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=b9SWal-c2VU[/youtube]

O parte a videoclipului „Zizi” a fost filmată în Centru Vechi, unde oameni de toate vârstele învață dansul pe stradă direct de la Andreea. Cealaltă jumătate a clipului a fost filmată în Los Angeles pe una din cele mai înalte clădiri din Downtown în regia lui Edward Aninaru după o idee a cântăreței-dansatoare.

„«Zizi» exprimă ceea ce aș vrea ca publicul român să țină minte despre mine: e un imn al bucuriei, al veseliei, o piesă ce ne învață să vedem mereu partea pozitivă a vieții, să ne bucurăm de tot ce ni se întâmplă, să uităm de griji, să căutăm razele de soare și să alegem să fim fericiți. Sunt emoționată că publicul a primit atât de bine dansul și că l-a făcut viral, am pregătit un nou show live cu trupa, cu dansatoarele și cu multe costume și dansuri noi!”, a declarat Andreea Bălan.

Videoclipul „Zizi” poate fi văzut aici:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=BF0PMl0-G1U[/youtube]

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton