Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Bălan, decizii importante pentru viitorul fiicelor sale. „Câștigurile sunt mai mari”

Andreea Bălan, decizii importante pentru viitorul fiicelor sale. „Câștigurile sunt mai mari”
9

de Roxana Mirea,

Andreea Bălan este dedicată în totalitate fiicelor sale și se gândește serios la viitorul lor. Din acest motiv, artista a luat o decizie cu privire la fetițele ei, Ella și Clara. Pe de altă parte, Andreea Bălan știe deja ce carieră vor avea micuțele.

Andreea Bălan strânge bani pentru fiicele sale

Andreea Bălan a fost mereu mai cumpătată atunci când a venit vorba de bani. Artista s-a pus la punct pentru zilele negre, mai ales că mama ei a învățat-o că meseria de artist este efemeră. Pe lângă cariera muzicală, vedeta mai câștigă bani și din proiectele de televiziune și campaniile publicitare.

Într-adevăr întotdeauna am încercat să am bani deoparte pentru zile negre, pentru că mama mea așa m-a învățat. Mi-a spus că meseria de artist este efemeră și să am grijă să nu mă prindă anumite zile fără concerte sau, uite, cum a fost pandemia. Mie mi-a fost bine în pandemie. De când am fetițele sunt la fel de chibzuită, dar și câștigurile sunt mai mari, pentru că am avansat în munca mea, am crescut ca brand. Sunt la fel de chibzuită, dar câștig mai bine”, a declarat Andreea Bălan pentru Playtech.

Pe de altă parte, Andreea Bălan a luat o decizie cu privire la viitorul fiicelor sale. Vedeta a deschis conturi bancare pentru Ella și Clara, bani de care ele se vor putea bucura după ce vor împlini 18 ani.

Da, au două conturi și la 18 ani vor avea acei bănuți. O dată la 2-3 luni depun niște bani acolo, sunt conturi separate, pe numele fiecăreia”, a mai spus artista.

andreea-balan-a-spus-se-ce-s-au-destramat-relatiile-ei-anterioare-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Ce carieră vor avea fiicele Andreei Bălan

Andreea Bălan spune că fiicele ei sunt foarte ascultătoare. Artista spune că ea și mama ei le oferă micuțelor o educație foarte bun.

Nu e nevoie să le pun limite, pentru că sunt foarte educate, foarte bine crescute, foarte disciplinate și foarte ascultătoare. Adică eu și mama le oferim o educație extrem de bună, așezată, că și mama m-a educat foarte bine și suntem foarte iubitoare. Cu iubire crești copiii foarte frumos. Eu sunt foarte tolerantă și înțelegătoare”, a mai povestit Andreea Bălan.

În plus, Andreea Bălan nu vrea ca fiicele ei să studieze în străinătate pentru că Ella și Clara își doresc o carieră ca artiste.

Nu, pentru că le-am dat la Colegiul de Muzică George Enescu și își doresc să fie cântărețe, cine știe, poate actrițe, dansatoare, balerine, tot în domeniul artistic sub o formă sau alta, vedem mai târziu, cine știe”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton