Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Bălan, despre legătura puternică dintre ea și Petrișor Ruge. De ce nu l-a putut înlocui niciodată

Andreea Bălan, despre legătura puternică dintre ea și Petrișor Ruge. De ce nu l-a putut înlocui niciodată
7

de Roxana Mirea,

Dincolo de a fi colegi de scenă, între Andreea Bălan și Petrișor Ruge există și o legătură foarte puternică. Cei doi dansează de 17 ani împreună, iar artista a mărturisit că au ajuns să se înțeleagă din priviri. Pe de altă parte, Andreea Bălan a explicat de ce n-a reușit să danseze și cu alți băieți.

Andreea Bălan, despre relația cu Petrișor Ruge

Andreea Bălan și Petrișor Ruge dansează de 17 ani împreună și, de-a lungul anilor, s-a creat o legătură indestructibilă între ei. Artista a dezvăluit că au ajuns să se înțeleagă din priviri.

Noi dansăm de 17 ani împreună. Este cea mai longevivă relație de prietenie, dar și de scenă. Unul fără celălalt nu se poate. Ne completăm foarte bine pe scenă și ne înțelegem foarte bine ca prieteni. Ne înțelegem deja din priviri. Pe scenă pur și simplu ne uităm unul la celălalt și știm deja ce trebuie să facem, ce urmează. Ne asemănăm ca ambiție. Dacă nu eram amândoi suficient de nebuni și de ambițioși nu aveam cum să facem toate acrobațiile și toate lucrurile grele. Sunt foarte grele. Pare că sunt ușor executate, dar când un lucru pare ușor înseamnă că e o muncă foarte mare în spate ca să pară așa, dar este greu”, a povestit Andreea Bălan pentru Ego.ro.

andreea-balan-despre-legatura-puternica-dintre-ea-si-petrisor-ruge.-de-ce-nu-l-a-putut-inlocui-niciodata-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

De ce Andreea Bălan nu l-a putut înlocui pe Petrișor Ruge

De-a lungul timpului, Andreea Bălan a mai încercat să danseze cu alți băieți, dar fără succes. De fiecare dată, a revenit la colegul și prietenul ei. Artista a spus că are nevoie să danseze alături de cineva la fel de agitat și plin de energie ca ea.

„Doar Petrișor. (n.r. îi face față atunci când vine vorba de dans) Am mai încercat, de-a lungul timpului, să mai dansez și cu alți băieți. Eu sunt foarte agitată, am o energie foarte mare și îmi trebuie un partener de dans la fel de agitat sau poate și mai și, care să mă strunească, să mă stăpânească și să mă conducă. Ca și în viața personală, eu sunt o femeie foarte puternică și îmi trebuie un bărbat mai puternic ca mine”, a mărturisit Andreea Bălan.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton