Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Bălan, despre secretul unui ten perfect. Ce obicei are încă de la vârsta de 18 ani

Andreea Bălan, despre secretul unui ten perfect. Ce obicei are încă de la vârsta de 18 ani
9

de Roxana Mirea,

Andreea Bălan arată spectaculos la 38 de ani și după două sarcini. Totuși, gurile rele spun că artista ar fi trecut pragul medicului estetician pentru a avea un ten perfect. Andreea Bălan a vorbit despre acest aspect și a dezvăluit care este secretul ei pentru un ten impecabil și ce obicei are încă de la vârsta de 18 ani.

Andreea Bălan, secretul unui ten perfect

Andreea Bălan a mărturisit că nu a exagerat cu intervențiile estetice la nivelul feței și că are o singură operație estetică, cea de la nivelul nasului.

„Cred că este foarte important ca totul să pornească din interior. Degeaba îți faci la exterior, dacă tu nu ai grijă ce mănânci, nu ai grijă câtă apă bei, că și asta este foarte important, știu că este un clișeu, nu ai grijă de sufletul tău și cum te simți tu. Fericirea unui om se vede pe chipul său indiferent de câte lucruri își face. La clinică pot face tot felul de tratamente faciale și mici retușuri. Dar după cum se vede, fața mea care este mobilă, nu exagerez și nu îmi fac tot soiul de intervenții. Cred că este important să fii naturală și să-ți păstrezi zâmbetul natural”, a povestit Andreea Bălan pentru EGO.ro.

În plus, Andreea Bălan spune că a avut grijă de tenul ei încă din adolescență.

Creme am folosit și folosesc dintotdeauna. De când mergeam prin turnee, de pe la 18 ani. Sunt tot felul de creme pentru fete tinere, apoi pentru cele de 25-30 de ani, peste 35 și evident peste 50 de ani. Folosesc de ani de zile aceste creme, iar asta am învățat de la mama mea. Pentru că mă machiez în fiecare zi, de la 15-16 ani, am grijă să mă demachiez în fiecare seară pentru că este important să nu adorm machiată, pentru că toate smacurile dacă le ții pe față peste noapte deteriorează fața”, a mai povestit artista.

Cum-a-ramas-Andreea-Balan-fara-90.000-de-euro-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„Există o rutină și o disciplină”

Andreea Bălan a dezvăluit că mereu a existat o disciplină în ceea ce privește grija ei față de aspectul fizic. Artista are grijă să facă sport, are grijă la alimentație, dar și la cantitatea de apă pe care o consumă într-o zi.

Tot timpul am fost foarte disciplinată, cred că și de aceea am rezistat atâția ani în industria muzicală. Există o rutină și o disciplină. Vreau, nu vreau, le fac. Fie că este vorba să mă demachiez seara, fie că este vorba de jumătatea de oră de sport pe care o fac în fiecare zi, fie vorba de apă. Chiar dacă am pofte să mănânc fast-food, nu mănânc. Adică ține de disciplină și de cum te iubești și cum iubești viitorul, adică vrei să arăți bine și peste 10-15 ani, așa că trebuie să ai grijă de tine în prezent”, a mai declarat Andreea Bălan.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton