Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Bălan, dezvăluiri despre viața sentimentală. „Pur și simplu, dragostea vine”

Andreea Bălan, dezvăluiri despre viața sentimentală. „Pur și simplu, dragostea vine”
11

de Roxana Mirea,

Andreea Bălan are o viață frumoasă și fericită. Aceasta are o carieră de succes și două fetițe superbe, însă pe plan sentimental nu a prea avut noroc. După despărțirea de George Burcea, artista a fost împreună cu Tiberiu Argint, dar povestea lor de iubire s-a destrămat. Ei bine, cântăreața nu își caută iubirea. Iată ce a spus Andreea Bălan despre viața ei sentimentală.

Andreea Bălan, despre viața sentimentală

Andreea Bălan este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi. Are o carieră de succes, două fetițe superbe și o viață fericită. Totuși, norocul în dragoste a cam ocolit-o. În ceea ce privește viața sentimentală, Andreea Bălan a devenit mai discretă după despărțirea de George Burcea. Chiar și așa, se știe că ea a avut o relație cu Tiberiu Argint, însă nu a fost să fie.

Cântăreața a mărturisit într-un interviu la Xtra Night Show că niciodată nu a alergat după iubire, că tot timpul dragostea a venit spre ea în momentul potrivit.

Andreea Bălan are planuri mari pentru 2022 (15)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Dragostea în primul rând trebuie să o ai în tine, trebuie tu să te iubești pe tine și să te simți împlinită, pentru că apoi Universul îți trimite persoana potrivită dacă tu ești bine cu tine, nu trebuie să cauți dragostea, dacă tu ești bine cu tine dragostea o să vină”, a spus Andreea Bălan la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Andreea Bălan a spus că toate persoanele au venit în viața ei fără a le căuta.

Persoanele au apărut în viața mea inopinant, nu a trebuit să fac ceva, pur și simplu dragostea vine”, a mai spus Andreea Bălan.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton