Homepage  / Televiziune

Andreea Bălan, dezvăluire emoţionantă la Te cunosc de undeva! 2023. „Copilul din mine e fericit!”

Andreea Bălan, dezvăluire emoţionantă la Te cunosc de undeva! 2023. „Copilul din mine e fericit!”
9

de Andra Stana,

Cea de-a cincea gală a tranforming show-ului Te cunosc de undeva!, de la Antena 1, se anunţă a fi una încărcată de emoţie nu doar pentru cele 8 cupluri de artişti care performează în acest sezon, ci şi pentru juraţi. A simţit-o pe propria piele şi Andreea Bălan, atunci când pe scenă şi-au făcut apariţia ADDA şi Radu Bucălae cu transformarea în Mihai Constantinescu şi Anastasia Lazariuc – Maria.

Andreea Bălan, cu ochii în lacrimi la Te cunosc de undeva – 29 aprilie 2023

Îmi vine să plâng!”, a mărturisit Andreea Bălan, atunci când Alina şi Pepe i-au oferit cuvântul la jurizare.

Copilul din mine e fericit! E emisiunea în care sunt prezenţi, oarecum în acelaşi timp, cei trei oameni care au avut un aport foarte mare la lansarea mea. Naşul, Aurelian Temişan, e aici, Mihai Constantinescu, interpretat de Radu Bucălae, e aici şi Anca Ţurcaşiu e şi ea prezentă.

Ei trei m-au remarcat la emisiunea „Ba da, Ba nu”, în 1996, când am apărut prima dată la tv. Mihai Constantinescu mă văzuse la un spectacol, în Ploieşti şi m-a adus la TVR. Aşa am ajuns în emisiunile şi, mai apoi, în spectacolele pentru copii din acea vreme!”, a mai completat, vizibil emoţionată, Andreea Bălan.

Andreea Bălan, dezvăluire emoţionantă la Te cunosc de undeva! 2023Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Cum s-au descurcat ADDA şi Radu Bucălae cu emoţionanta transformare, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă ediţie a transforming show-ului Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1.

Andreea Bălan, decizii importante pentru viitorul fiicelor sale

Andreea Bălan a fost mereu mai cumpătată atunci când a venit vorba de bani. Artista s-a pus la punct pentru zilele negre, mai ales că mama ei a învățat-o că meseria de artist este efemeră. Pe lângă cariera muzicală, vedeta mai câștigă bani și din proiectele de televiziune și campaniile publicitare.

Într-adevăr întotdeauna am încercat să am bani deoparte pentru zile negre, pentru că mama mea așa m-a învățat. Mi-a spus că meseria de artist este efemeră și să am grijă să nu mă prindă anumite zile fără concerte sau, uite, cum a fost pandemia. Mie mi-a fost bine în pandemie. De când am fetițele sunt la fel de chibzuită, dar și câștigurile sunt mai mari, pentru că am avansat în munca mea, am crescut ca brand. Sunt la fel de chibzuită, dar câștig mai bine”, a declarat Andreea Bălan pentru Playtech.

Pe de altă parte, Andreea Bălan a luat o decizie cu privire la viitorul fiicelor sale. Vedeta a deschis conturi bancare pentru Ella și Clara, bani de care ele se vor putea bucura după ce vor împlini 18 ani.

Da, au două conturi și la 18 ani vor avea acei bănuți. O dată la 2-3 luni depun niște bani acolo, sunt conturi separate, pe numele fiecăreia”, a mai spus artista.

Sursa foto: Antena 1, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton