Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Bălan rupe tăcerea după ce s-a spus că părinții iubitului ei nu o plac. Ce a dezvăluit despre relația cu Victor Cornea

Andreea Bălan rupe tăcerea după ce s-a spus că părinții iubitului ei nu o plac. Ce a dezvăluit despre relația cu Victor Cornea
7

de Roxana Mirea,

Andreea Bălan radiază de fericire alături de iubitul ei, jucătorul de tenis Victor Cornea. Totuși, s-a speculat recent faptul că părinții lui nu ar fi de acord cu relația acestuia cu artista. După ce au apărut aceste zvonuri, Andreea Bălan a reacționat și a rupt tăcerea în legătură cu relația pe care o are cu părinții iubitului ei.  

Andreea Bălan, după ce s-a spus că părinții iubitului ei nu o plac 

Andreea Bălan trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Victor Cornea. Cântăreața i-a cunoscut deja pe părinții iubitului ei, însă, ulterior au apărut mai multe zvonuri potrivit cărora aceștia nu o plac și nu o consideră potrivită pentru fiul lor.  

„Părinții lui Victor i-au spus deja că ei nu se vor opune, dar că nu sunt deloc încântați. Nu s-au ascuns, au fost foarte clari. Nu o vor pe Andreea pentru că este prea expusă publicului, are și copiii. Ei sperau ca băiatul să-și găseasca o fată de vârsta lui sau mai mică, să se cunoască bine, apoi să se căsătorească. Toată familia este făcută foc, nu le place deloc că Victor e zilnic prin ziare, consideră că tot ceea ce se întâmplă, inclusiv această relație, îi distrag atenția de la drumul lui”, ar fi spus surse apropiate cupulului pentru cancan.ro.  

După aceste zvonuri, Andreea Bălan a reacționat și a spus că nu este nimic adevărat.  

Ce vreau să clarific! Părinții lui mă acceptă și mă iubesc foarte mult. A apărut un articol unde scria că părinții lui nu m-ar accepta. Nu este adevărat! Părinții lui mă acceptă. Am fost acasă la el, la Sibiu și ne înțelegem minunat. Sunt niște oameni extraordinari”, a spus vedeta la Antena Stars. 

Andreea Bălan și iubitul ei, noi imagini în ipostaze tandre. Ce detaliu surprinzător a ieșit la ivealăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Am simțit că eu o să fiu cu cineva mai tânăr” 

În ultima perioadă, Andreea Bălan a fost foarte discretă cu privire la viața personală, însă, de ziua ei, a confirmat relația cu Victor Cornea. „De ziua mea, vreau să împărtășesc cu voi, dragilor, că iubesc, sunt iubită și sunt mai fericită ca niciodată”, a scris Andreea Bălan pe Instagram. 

„Sunt foarte fericită și împlinită! Am tot ceea ce îmi doresc și este foarte importantă sănătatea familiei mele, a fetițelor, a mamei mele, a mea și, în rest, Dumnezeu ni le dă pe toate. În ultimii ani am fost liniștită, pentru că m-am echilibrat eu cu mine”, a mai mărturisit artista, potrivit libertatea.ro. 

De asemenea, Andreea Bălan, care este mai mare cu 9 ani decât iubitul ei, a declarat că diferența de vârstă nu este o problemă pentru ei.  

În ultimii doi ani nu prea am mai vorbit de viața personală, pentru că am considerat că trebuie să-mi iau timp ca să fiu singură și să lucrez cu mine. A trebuit să mă calibrez. Să unesc partea de pe scenă cu partea umană și când am eliberat toate energiile negative, Universul mi-a dat tot ceea ce îmi doream, o persoană foarte potrivită pentru mine. Vi se pare că eu arăt de vârsta mea? Eu arăt cu cel puțin 10 ani mai tânără și atunci nu se simte, nu se vede, și întotdeauna am simțit că eu o să fiu cu cineva mai tânăr decât mine. Asta am simțit eu în manifestările și meditațiile mele. Mă simt foarte tânără, eu ca suflet sunt tânără și mă comport copilărește”, a declarat Andreea Bălan la Antena Stars. 

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton