Homepage  / Articole

Andreea Bălan e alintată la „Te cunosc de undeva!”

Andreea Bălan e alintată la "Te cunosc de undeva!"

de Redactia Tvmania

Sâmbăta aceasta, vesela echipă de la Te cunosc de undeva! revine la Antena 1 cu o ediţie plină de transformări spectaculoase şi multă voie bună. Mereu cu zâmbetul pe buze, simpatica Andreea Bălan va fi întâmpinată de Cosmin Seleşi cu o descriere antrenantă, însă, de această dată, prezentatorul va dezvălui şi câteva dintre numele ei de alint.

După ce a mărturisit glumind că va trebui să meargă la sala de forţă pentru a face faţă partenerei sale de prize, Andreea, Cosmin Seleşi a continuat cu un şir de apelative simpatice pentru jurata Te cunosc de undeva! alintând-o “năstruşnica”, “superba” “bombonica”, “vanilioară” sau “brioşă” spre amuzamentul Andreei Bălan şi a celorlalţi juraţi.

De ce alte momente distractive au mai avut parte juraţii Te cunosc de undeva!, dar şi concurenţii rămâne de văzut diseară, de la 20.30, la Antena 1.

Noi transformări incredibile îi aşteaptă pe telespectatori şi în această ediţie: Pepe va fi Adele, Rona – Dolly Parton, Jo – Skizzo Skillz, Anda – Lauryn Hill, Sonny – Michael Jackson, Şerban – Angela Moldovan, Simona – Jessica Jay, iar Andrei  – Aurelian Temişan.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton