Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Bălan își mai dorește un copil. La ce metodă vrea să apeleze pentru a avea un băiat

Andreea Bălan își mai dorește un copil. La ce metodă vrea să apeleze pentru a avea un băiat
8

de Roxana Mirea,

Andreea Bălan a fost invitată în podcastul lui Damian Drăgici, unde a vorbit despre mai multe aspecte ale vieții sale. În plus, artista a făcut o dezvăluire neșateptată. Andreea Bălan își mai dorește un copil. Cum ea nu mai poate să facă un copil, s-a gândit să apeleze la o metodă destul de des întâlnită printre vedetele din străinătate.

Andreea Bălan își mai dorește un copil

Andreea Bălan a fost invitată în podcastul lui Damian Drăgici și a făcut dezvăluiri neașteptate. Artista a vorbit despre copilăria sa, despre carieră, despre sacrificiile pe care a fost nevoită să le facă, despre cele două fiice pe care le adoră, dar și despre probleme cu care s-a confruntat.

Ea are două fiice, pe Ella și pe Clara, din relația cu George Burcea. La a doua naștere, vedeta a făcut stop cardio-respirator pe masa de operație și a fost la un pas de moarte.

Andreea Bălan are planuri mari pentru 2022 (7)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Eu mi-am dorit copii. Am născut-o pe Ella, dar eram așa….nu știam ce să fac, cum să facă cu cariera. Apoi, viața mi-a dat-o la temelie. A fost stopul cardiac și mi-am dat seama că trebuie să o las mai moale. Unele lucruri s-au deteriorat, cum ar fi relația cu tatăl fetelor. Probabil de la stopul cardiac a început totul.

Fetele mele nu seamănă între ele. Una seamănă mai mult cu mine, a doua cu partea cealaltă. Dar ele se completează foarte bine una pe cealaltă. Eu învăț de la ele și ele mă echilibrează”, a declarat Andreea Bălan în podcastul lui Damian Drăghici, potrivit fanatik.ro.

În urma complicațiilor pe care le-a avut la a doua naștere, Andreea Bălan nu mai poate face copii, dar își mai dorește un băiat. Aceasta vrea să apeleze la o mamă surogat.

„Eu nu mai pot să-l fac. Îmi doresc un băiat. M-am gândit, poate aș putea să apelez la o mamă surogat”, a spus Andreea Bălan.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton