Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Bălan, pe scenă împreună cu fiicele ei, pentru prima dată. Ella și Clara, moment emoționant alături de mama lor

Andreea Bălan, pe scenă împreună cu fiicele ei, pentru prima dată. Ella și Clara, moment emoționant alături de mama lor
8

de Roxana Mirea,

Premieră în viața fetițelor Andreei Bălan! Micuțele Ella și Clara au urcat pentru prima dată pe scenă, alături de mama lor celebră. Andreea Bălan a fost foarte fericită și mândră să le vadă pe fiicele ei pe o scenă mare, cântând în fața unui public numeros.

Andreea Bălan, alături de fiicele ei pe scenă

Andreea Bălan le-a introdus pe fiicele ei în viața de artist. Ella și Clara au însoțit-o pe mama lor, care trebuia să susțină un moment artistic în timpul unui concert al Iulianei Beregoi.

Astăzi este o zi frumoasă de decembrie și în această zi, Ella și Clara vor urca pe scenă și nu oriunde, nu pe orice scenă, ci la Sala Palatului, într-un concert foarte frumos al Iulianei Beregoi, cu copii, pentru copii, despre copii și nu numai copii. Sala e plină și de părinți și de copii. Vom cânta și vom dansa. Avem moment special împreună cu ea și vreau la un moment dat să vină și Ella și Clara lângă mine pe scenă”, a spus Andreea Bălan, pe YouTube.

Prima dată când au urcat pe scenă, Ella și Clara au fost vizibil emoționate în fața unui public așa de numeros. Așadar, micuțele au făcut timid cu mâna, în timp ce mama lor cânta și le prezenta mulțimii. Fetițele au mai urcat încă o dată pe scenă, în acea zi, de data asta, puțin mai îndrăznețe.

Ella chiar a cântat alături de Andreea Bălan piesa „Fantezie de iarnă”. Așadar, Andreea Bălan a fost tare fericită că fiicele ei au urcat alături de ea pe scenă, pentru prima dată. Micuțele s-au simțit tare bine pe scenă, semn clar că vor să calce pe urme mamei lor.

andreea-balan-alaturi-de-fiicele-ei-pe-scena-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Ella si Clara sunt prima oară pe scenăăă la Sala Palatului cu Iuliana Beregoi. Sunt atât de fericită să le văd pe scenă”, a scris Andreea Bălan pe Instagram.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton