Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Bălan, pregătită să fie din nou mireasă. Ce a spus acum despre viața ei amoroasă

Andreea Bălan, pregătită să fie din nou mireasă. Ce a spus acum despre viața ei amoroasă
10

de Roxana Mirea,

După ce a divorțat de George Burcea, Andreea Bălan a refuzat să mai fie așa deschisă în a vorbi public despre relațiile sale sentimentale. Artista s-a gândit și la cele două fetițe ale sale atunci când a luat această decizie. Într-un interviu recent, Andreea Bălan a vorbit despre viața ei amoroasă și a spus că este pregătită să îmbrace încă o dată rochia de mireasă.

Andreea Bălan își dorește să îmbrace rochia de mireasă

Andreea Bălan a divorțat de George Burcea, la scurt timp după nuntă. Cei doi au împreună două fiice, Ella și Clara. După divorț, artista a ales să fie mai discretă în legătură cu relațiile sale sentimentale. În plus, Andreea Bălan este deschisă iubirii.

Tot universul se bazează pe iubire și noi suntem iubire. Statusul meu sentimental e extrordinar. Sunt foarte fericită și recunoscătoare cu tot ceea ce am în viața mea”, a spus Andreea Bălan într-un interviu pentru revista VIVA!.

Îmi doresc să păstrez discreția asupra acestui subiect și să nu mai expun această parte a vieții personale. Cred că, de-a lungul timpului, viața mea amoroasă a fost prea expusă și discutată, de cele mai multe ori fără voia mea”, a mai adăugat artista.

Pe de altă parte, Andreea Bălan nu respinge ideea de a îmbrăca rochia de mireasă pentru a doua oară.

Da (n.r. dacă e pregătită să îmbrace rochia de mireasă), de ce nu? Doar că, de fiecare dată când fac declarații despre subiect, a doua zi presa mă mărită”, a mai declarat Andreea Bălan.

andreea-balan-isi-doreste-sa-imbrace-rochia-de-mireasa-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Andreea Bălan, despre un nou iubit

Andreea Bălan a realizat un vlog pe canalul ei de YouTube unde a răspuns la mai multe întrebări din partea fanilor ei. Artista a vorbit și despre viața sentimentală, precizând să este o persoană care se îndrăgostește destul de des, în ciuda faptul că a suferit de mai multe ori din iubire. În momentul în care Andreea Bălan a fost întrebată dacă are un nou iubit, ea a răspuns:

Am, n-am, am, n-am… Curioșii mor repede, știați? Atunci când o să fie ceva… asa, un statement, când o să fie ceva foarte adânc și profund și voi fi foarte sigură, probabil că voi veni și voi spune. Sau nu va fi nevoie să vin să spun. Pur și simplu mă veți vedea. Mă concentrez foarte mult pe creșterea Elluței și a Clăriței.”

„Tot timpul am curaj să iubesc. Eu mă îndrăgostesc destul de des. Mie îmi place să iubesc și sunt foarte deschisă iubirii și mai ales acum, de când sunt pe această cale spirituală. Ați observat pe Instagram că postez tot felul de meditații și documentare la care mă uit. Chiar îmi doresc să fac mai multe filmulețe motivațioanale. Eu sunt foarte deschisă, în general, să învăț și bineînțeles, sunt deschisă la iubire”, a mai mărturisit aceasta.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton