Homepage  / Televiziune

Andreea Bălan, primele declarații despre câștigătorii de la „Te cunosc de undeva”. Pe cine va juriza în ediția specială de Crăciun. EXCLUSIV

Andreea Bălan, primele declarații despre câștigătorii de la „Te cunosc de undeva”. Pe cine va juriza în ediția specială de Crăciun. EXCLUSIV
8

de Cătălina Matei,

După săptămâni bune pline cu transformări spectaculoase, cel de-al  18-lea sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva!” de la Antena 1 și-a desemenat câștigătorii. Iar Andreea Bălan, responsabilă cu jurizarea coregrafiilor din show este extrem de încântată de WRS și Emilian, câștigătorii finalei care a fost difuzată pe 17 decembrie.

Transforming show-ul „Te cunosc de undeva!” și-a desemnat sâmbătă seara câștigătorii celui de-al 18-lea sezon: WRS şi Emilian. Cu o super transformare în Disturbed – „The Sound of Silence”, băieţii au obţinut cel mai mare punctaj al serii. Iar Andreea Bălan, membru de bază al juriului acestui show, este extrem de încântată de câștigători. Mai ales că s-au și făcut multe glume pe seama  „pupicului” primit de Andreea de la Emilian.

Mai multe am aflat chiar de la vedeta Antenei 1, care ne-a dezvăluit și cine sunt concurenții din ediția specială de Crăciun a emisiunii „Te cunosc de undeva!”, care se va difuza chiar în seara de Ajun.

Tocmai ce s-a încheiat cel de-al 18-lea sezon de „Te cunosc de undeva!”. Ce te mai poate surprinde la acest format?

Tot timpul sunt lucruri noi, care te pot surprinde, mai ales, că suntem într-o continuă evoluție și, atât eu, ca artist, am învățat că trebuie tot timpul să te reinventezi. Simt că asta s-a întâmplat şi în cazul transforming show-ului Te cunosc de undeva! Cu toţii, ca echipă, noi, juraţii, ca productie, simt că am evoluat cu fiecare sezon. Și, totodată, tot timpul vin concurenți din ce în ce mai buni, mai talentați, care vor să demonstreze și vor să facă momente care mai de care mai spectaculoase.

Și cât de mult te-ai schimbat tu în acest răstimp?

În 11 ani, m-am schimbat foarte mult și era firesc să se întâmple așa. Viața mea a evoluat în bine, zic eu, au avut loc tot felul de transformări atât pe planul carierei, cât și în plan personal. În primul rând, când am început, nu aveam copii, acum, le am pe fetițele mele. Deci, pot să spun că „Te cunosc de undeva!” este a doua mea familie și e un lucru foarte constant în viața mea.

Ce ți-a plăcut cel mai mult la câștigătorii acestui sezon de „Te cunosc de undeva!”?

Mi-a plăcut că sunt foarte dedicați, foarte muncitori, foarte talentați, au voci puternice și că și-au dat silința să facă transformări – de fapt, cu toții și-au dat silința, doar că ei au ceva în plus, ceva special și au meritat să câștige.

Urmează și o ediție specială de Crăciun a emisiunii… Pe cine vei juriza de această dată?

Gala de Crăciun este una cu totul specială, în care se vor cânta piese de Crăciun. Ador momentele acestea speciale şi magia sărbătorilor. Răzvan şi Dani, Iulia Albu şi Nea Mărin, Adriana Trandafir şi Romică Ţociu, Carmen Brumă şi Mihail Pautov, Ilona şi Ristei şi Emi şi Cuza.

Și dacă tot am vorbit de Crăciun… ce planuri ai de Sărbători? Unde veți petrece?

De Crăciun, voi fi acasă cu fetele și cu mama, cu familia și de Revelion, o să am concerte pe Valea Prahovei și, apoi, vine luna ianuarie, când plecăm în vacanță.

andreea-balan-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton