Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, în lacrimi la „America Express”. „M-am emoționat rău de tot”

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, în lacrimi la „America Express”. „M-am emoționat rău de tot”
7

de Roxana Mirea,

Aventura „America Express” a început aseară, 15 ianuarie 2023, iar primele lacrimi nu s-au lăsat așteptate. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au început să plângă în timpul unei probe, atunci când au ajuns în fața șamanului. Pe de altă parte, Puya a mărturisit prin ce tragedie a trecut familia lui.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, în lacrimi la „America Express”

Concurenții de la „America Express” au trecut cu brio peste prima zi din aventura din Mexic. Una dintre misiunile din show-ul de la Antena 1 a fost reprezentată de strângerea mai multe obiecte pentru un „ritual”.

După ce și-au recuperat ghiozdanele și au strâns obiectele necesare realizării „ritualului”, vedetele au fost trimise la un șaman, unde au fost puse să scrie trei mari temeri. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au fost copleșite de emoții când au ajuns în fața șamanului încât au izbucnit în lacrimi.

„M-am emoționat rău de tot. Pur și simplu, am început să plâng. Eu am scris trei chestii legate de sănătate. Stop cardiac, infecție abdominală și durere de spate. Am trecut prin aceste experiențe negative și nu aș dori să se repete și să mi se întâmple. (…) Avem o legătură foarte puternică (n.r. ea și Andreea Antonescu). Am avut suișuri și coborâșuri, dar noi avem o relație de peste 20 de ani. N-are cum în 20 de ani să fie doar lapte și miere, dar întotdeauana, în momentele grele, am fost alături una de cealaltă și faptul că am ajuns la acest șaman împreună înseamnă că mai avem lucruri de rezolvat între noi”, a spus Andreea Bălan.

andreea-balan-si-andreea-antonescu-in-lacrimi-la-america-express-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Puya, confesiuni dureroase la „America Express”

În momentul în care Puya și soția lui au ajuns și ei la șaman, artistul a făcut mărturisiri dureroase despre o tragedie din familia lui. Acesta a avut un frate care a încetat din viață, în urmă cu ceva timp.

Asta… să nu pățească ceva copiii (n.r. printre cele mai mari temeri). La asta mă gândesc mereu. Noi am avut și un frate care a murit și tot timpul mi s-a părut foarte dur pentru mama și tata să treacă prin așa ceva și eu am frica asta. Am avut în familie un frate care a murit și tot timpul mi s-a părut farte greu să, aproape imposibil să treci peste chestia asta”, a mărturisit Puya la America Express.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton