Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Bălan și-ar mai dori un copil, chiar dacă nu mai poate să devină mamă. La ce metodă s-a gândit să apeleze

Andreea Bălan și-ar mai dori un copil, chiar dacă nu mai poate să devină mamă. La ce metodă s-a gândit să apeleze
7

de Roxana Mirea,

Andreea Bălan, în vârstă de 38 de ani, este o mămică fericită. Artista le adoră pe cele două fiice ale sale, Ella și Clara. Ei bine, chiar dacă nu mai poate să facă un copil, Andreea Bălan își dorește și un băiețel.

Andreea Bălan își mai dorește un copil

Andreea Bălan a trecut printr-un moment extrem de dureros. Artista a fost la un pas de a-și pierde viața atunci când a adus-o pe lume pe cea de-a două ei fiică, pe Clara. Apoi, medicii au anunțat-o că nu va mai putea avea copii niciodată. Totuși, se pare că Andreea Bălan nu s-a împăcat în totalitate cu gândul că nu va mai putea deveni mamă.

Recent, ea a fost prezentă la lansarea unei clinici moderne de recuperare medicală, unde a testat un aparat inovator ce tratează disfuncțiile sexuale, infertilitatea la femei și bărbați și contribuie la îmbunătățirea vieții sexuale, scrie click.ro.

Momentul a fost o cumpănă. Pentru că eu am pierdut și o parte din mine, eu nu mai sunt întreagă și n-am spus niciodată de ce nu mai pot să fac copii. Și nici nu știu dacă am să spun vreodată, dar eu nu mai sunt la fel”, mărturisea vedeta acum mai mult timp.

andreea-balan-8Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Invitată la podcastul lui Damian Drăghici, Andreea Bălan a spus că și-ar mai dori un băiețel.

Eu nu mai pot să-l fac. Îmi doresc un băiat. M-am gândit, poate aș putea să apelez la o mamă surogat”, a spus Andreea Bălan.

Andreea Bălan a fost căsătorită cu George Burcea, iar din iubirea lor au venit pe lume două fetițe: Ella și Clara. După despărțire, actorul și-a refăcut viața cu Viviana Sposub. În ceea ce o privește pe artistă, ea a început să fie din ce în ce mai discretă cu viața sentimentală.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton