Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Bălan și George Burcea, implicați în două procese noi. Ce vrea artista să obțină

Andreea Bălan și George Burcea, implicați în două procese noi. Ce vrea artista să obțină
10

de Roxana Mirea,

Lupta în instanță dintre Andreea Bălan și George Burcea este departe de a se încheia. Cei doi au două procese noi. Artista nu se lasă și este decisă să meargă până în pânzele albe pentru a ieși învingătoare, motiv pentru care îl atacă din nou pe fostul soț, în instanță.

Andreea Bălan și George Burcea au două procese noi

Andreea Bălan și George Burcea sunt implicați în două procese noi, potrivit apropiaților lor, care au făcut noi declarații pentru Antena Stars. Artista a făcut apel la decizia judecătorilor în legătură cu plata retroactivă a pensiei alimentare. De asemenea, într-un alt proces, Andreea Bălan cere custodia exclusivă a fetițelor pe care le are cu George Burcea. Anterior, ea a mai cerut această custodie exclusivă, dar instanța a refuzat-o.

Procesul de divorț s-a finalizat în luna februarie a anului 2022, după doi ani de întâlniri prin tribunale. În plus, se pare că cei doi mai au un proces ce a fost mutat de la o instanță la alta. În acest caz, Andreea Bălan a solicitat ca instanța să ia măsuri în legătură cu mai multe informații făcute publice de George Burcea, informații despre care ea spune că nu sunt adevărate.

andreea-balan-si-george-burcea-implicati-in-doua-procese-noi.Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

„George Burcea a fost scutit timp de doi ani de plata pensiei alimentare a celor două fetițe, iar unul dintre motive ar fi faptul că Andreea Bălan a filmat reclame alături de fetițe. De la finalizarea divorțului, în urmă cu mai bine de șase luni, judecătorii au decis ca George să plătească 500 de lei pensie alimentară, pentru ambele fetițe, o treime din veniturile lui declarate.

În fond, în procesul de custodie, unde Andreea Bălan a cerut ca aceasta să fie exclusivă, în decizie s-ar fi motivat că George are discernământ să dețină custodie comună, deși în trecut a avut probleme cu consumul de substanțe interzise.

Apelul încă nu a început, s-au depus actele, dar nu s-a dat încă primul termen și poate dura câțiva ani”, a declarat unul dintre apropiații celor doi, pentru Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton