Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Bălan și Jador, surprinși din nou împreună. Unde au mers în toiul nopții

Andreea Bălan și Jador, surprinși din nou împreună. Unde au mers în toiul nopții
7

de Roxana Mirea,

Andreea Bălan și Jador au fost din nou surprinși împreună după ce, în urmă cu câteva săptămâni, au fost văzuți în timp ce împărtășeau gesturi tandre. Chiar dacă atunci a negat că între ei ar fi o relație amoroasă, acum Andreea Bălan a ieșit din nou în oraș cu artistul.

Andreea Bălan și Jador, surprinși din nou împreună

Andreea Bălan a fost surprinsă din nou de paparazzii CANCAN alături de Jador. Acum câteva săptămâni, cei doi au fost filmați în mașina cântăreței în timp ce părea că se sărută. Aceasta a mers să-l ia pe artist de la o petrecere, iar el se afla într-o stare euforică. Imediat după ce au apărut imaginile, cei doi au negat că între ei ar exista ceva mai mult decât o relație profesională.

Recent, Andreea Bălan și Jador au fost surprinși din nou împreună. Cei doi au vrut să se bucure de o seară în oraș, dar restaurantul din Capitală la care voiau să meargă se apropia de ora închiderii din cauza orei târzii. De data aceasta, între Andreea Bălan și Jador nu au mai existat gesturi tandre, ci s-au comportat ca doi prieteni. Cântărețul a fost cel care a condus de data aceasta, în timp ce vedeta a stat în dreapta, potrivit libertatea.ro.

Andreea Bălan și Jador au devenit foarte apropiați după ce au lansat împreună piesa „Cu inima ta”, iar acum își mai doresc să lanseze melodii împreună.

andreea-balan-si-jador-surprinsi-din-nou-impreuna-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Andreea Bălan neagă că ar avea o relație amoroasă cu Jador

Invitată la „Xtra Night Show”, emisiunea lui Dan Capatos, Andreea Bălan a negat că ar avea o relație cu Jador sau cu Cătălin Cazacu, după ce recent a fost surprinsă în club alături de fostul iubit al Ramonei Olaru. Fosta concurentă de la „America Express – Drumul Aurului” a dezvăluit că, în prezent, este o femeie singură. Totodată, Andreea a menționat că nimeni nu o poate obliga să dea explicații despre viața ei privată.

Trăiesc din plin. Sunt mai ceva ca un rockstar. Eu sunt singură, adică n-am mai afișat nicio relație de aproape doi ani și nici nu am mai făcut declarații legate de viața mea personală, dacă sunt sau nu sunt cu cineva și atunci fiind văzută în club, s-a speculat că aș fi săptămâna trecută cu un coleg din trust, cu Cătălin Cazacu. Acum că sunt cu colegul meu, fratele meu, Jador. (…) Eu și Jador suntem colegi, lucrăm împreună și urmează să mai lansăm o piesă împreună”, a mărturisit Andreea Bălan, la Xtra Night Show.

Andreea Bălan a anunțat că va avea câteva concerte alături de Jador.

Nu sunt un cuplu cu nimeni. Nici cu Cazacu și nici cu Jador. Suntem la același impresar (n.r. – ea și Jador) și avem foarte multe proiecte împreună și concerte. Pe 16 mai suntem în Belgia, apoi mergem în Iași. Nu se pune problema de o relație. Voi știți cum este el de îmbrățișează pe toată lumea. Nu e singurul care are privirea aia când mă vede. Așa a plecat și Cătălin când m-a văzut în club. Avem foarte multă treabă împreună, urmează să mai scoatem și o piesă împreună”, a adăugat cântăreața.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton