Jurata show-ului „Te cunosc de undeva!” a declarat de nenumărate ori că gastronomia nu este punctul său forte, dar cu toate acestea își dorește să îi impresioneze pe cei trei chefi:
”Pentru jurați voi pregăti o rețetă simplă, dar gustoasă. Eu nu gătesc, pentru că în copilărie nu am avut timp să învăț prea multe despre bucătărie, fiind mereu pe scenă. Prin urmare, dacă nu deprinzi anumite lucruri în perioada respectivă, nici ca adult nu ajungi să le îndrăgești. Dar îmi face plăcere să fiu aici, în platou. Este o experiență foarte frumoasă.”.
Cântăreața declară că a învățat câteva secrete culinare de la soțul său, care își va pune la bătaie inspirația pentru a da un gust de trei cuțite farfuriei sale tradiționale:
”Soțul meu a crescut cu străbunica sa, în Botoșani, de la care a învățat să facă niște preparate bune, specifice din zona Moldovei. Lui îi face plăcere să gătească, așa că la noi în casă el este cel care, în mare parte, pregătește mâncarea. Iar eu îl asist, mie îmi face plăcere să fiu ajutor de bucătar.”, adaugă Andreea.
Așadar, luni seară, de la 20:00, artista va îmbrăca șorțul ”Chefi la cuțite”, se va întrece la bacul de lucru cu soțul său și va intra într-o misiune culinară ce are un singur scop: să-i convingă pe cei trei chefi că poate da un gust bun mâncării. Ce părere vor avea Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu despre ”spectacolul” din farfurie, dar și care dintre cei doi va primi votul de încredere al juraților, telespectatorii Antena 1 vor vedea în ediția de luni a show-ului culinar. În a doua parte a ediției, cei din fața micilor ecrane vor putea urmări și desfășurarea primei probe de Bootcamp, a doua etapă eliminatorie ”Chefi la cuțite”.