Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Bănică, apariție de senzație în costum de baie. „Reclama unui corp neatins de bisturiu”

Andreea Bănică, apariție de senzație în costum de baie. „Reclama unui corp neatins de bisturiu”

de Roxana Mirea,

Andreea Bănică s-a bucurat de clipe de relaxare pe litoralul românesc. Artista nu s-a lăsat intimidată de vremea destul de capricioasă și a intrat în mare. Îmbrăcată într-un costum de baie minuscul, Andreea Bănică este mândră de corpul ei. „Reclama unui corp neatins de bisturiu până azi, cu două sarcini avute după vârsta de 30 de ani”, a scris pe rețelele sociale.

Cum arată Andreea Bănică în costum de baie

Andreea Bănică împlinește 45 de ani la sfârșitul lunii iunie, însă este într-o formă de zile mari și are un corp de invidiat. Artista s-a bucurat de clipe de relaxare la mare, pe litoralul românesc. Deși temperaturile sunt destul de scăzute pentru perioada aceasta a anului, Andreea Bănică nu s-a lăsat intimidată, și-a luat costumul de baie și a intrat în apa mării. Cu un zâmbet până la urechi, artista a început să alerge spre obiectivul camerei de filmat.

„Atenție! Aceasta nu este o reclamă la costume de baie, ci mai degrabă reclama unui corp neatins de bisturiu până azi, cu două sarcini avute după vârsta de 30 de ani! Abia aștept să vină vara! îmi este dor de mare, soare și vreau să dau fuga la Eforie cu treburi, dar să mă și încarc de energie pozitivă.

Gurile rele vor spune: „vai, uite cum îi sar sânii”, ceea ce este normal și natural! „Uite cum e, cum nu e “, nu îmi pasă decât de cum mă simt eu în corpul meu azi!

Restul nu contează”, a scris Andreea Bănică în dreptul unui video în care apare îmbrăcată în costum de baie.

Fanii artistei au reacționat și au lăudat-o pentru apariția ei. „Arăți mult prea bine, având în vedere că ai trecut prin două sarcini și ești naturală. Și ce dacă îți sar sânii, oricum îi ai mari și e normal să sară, doar sunt naturali”, „Atenție: imagini care vă pot afecta emoțional: o femeie frumoasă și un corp natural!”, „Foarte bine că încurajezi naturalețea și ca toată lumea să își iubească corpul, să ne simțim bine în pielea noastră” sau „Altele își fac operații să arate așa”, au fost câteva dintre reacțiile fanilor artistei.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton