Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Andreea Bănică, prima reacție după ce și-a operat nasul: „Vă mulțumesc pentru toate gândurile”

Andreea Bănică, prima reacție după ce și-a operat nasul: „Vă mulțumesc pentru toate gândurile”

de Redactia Tvmania

Andreea Bănică a suferit recent o operație de deviație de sept, afecțiune de care suferea de ceva timp. Vedeta a recunoscut că era vorba de o mai veche problemă de sănătate, de care acum a reușit să scape, scrie wowbiz.ro.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Andreea Banica (@iamandreeabanica)

Cum se simte Andreea Bănică după operația de deviație de sept

Andreea Bănică este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi: ea a reușit să cucerească industria muzicală și să lanseze hit după hit. Puțini au știut însă că, în toți acești ani, vedeta suferea în tăcere. Mai exact, avea probleme de respirație din cauza unei deviații de sept. În urmă cu cinci ani, Andreea a aflat că suferă de această afecțiune, în urma unui RMN. 

În urmă cu puțin timp, Andreea Bănică și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că urmează să intre în operație chiar pe 1 iunie.

„Urmează, în curând, să fac o operație la care m-am gândit foarte mult timp și pe care nu aș fi vrut s-o fac vreodată.(…) Nu mai respir bine, nu mă oxigenez bine, adică am o deviație de sept care nu mai poate fi amânată, că doar n-o să mă operez la 50 de ani. M-am hotărât s-o fac și o fac cât mai repede, așa că de pe 1 iunie încolo o să respir mult mai bine”, le-a spus Andreea Bănică fanilor ei de pe Instagram.

 

Andreea Bănică a ținut să-și liniștească fanii

După ce a ieșit din operație, Andreea Bănică și-a liniștit fanii de pe Instagram. Ea le-a mulțumit tuturor celor care i-au trimis mesaje de însănătoșire.

„Vă mulțumesc pentru toate gândurile și mesajele. Sunt bine”, a scris Andreea Bănică pe pagina sa de socializare, alături de o poză de pe patul de spital, în care i se vede branula montată la mână. 

Sursa foto: Instagram, Facebook

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton