Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Bănică și Lucian Mitrea își construiesc o nouă casă. Artista a publicat noi imagini din vilă

Andreea Bănică și Lucian Mitrea își construiesc o nouă casă. Artista a publicat noi imagini din vilă
7

de Roxana Mirea,

Andreea Bănică și partenerul ei de viață, Lucian Mitrea, își construiesc o casă împreună. Artista le-a arătat fanilor ei că lucrările sunt în toi și și-a exprimat entuziasmul în legătură cu modul în care va arăta locuința. Andreea Bănică a publicat mai multe imagini din noua casă și le-a arătat fanilor cum va arăta vila când va fi gata.

Andreea Bănică își construiește o casă nouă

Andreea Bănică a mărturisit cât de nerăbdătoare este să se mute în noua casă. Lucrările sunt în toi, iar cântăreața deja vizualizează modul în care va arăta noua locuință, precum și curtea. Vedeta vrea să aibă mai mult spațiu, dar și să facă o schimbare, acestea fiind motivele pentru care ea și Lucian Mitrea își construiesc o casă.

Cântăreața a publicat pe Instagram imagini cu lucrările de la noua casă.

În proiect, aveam parchet din lemn masiv, însă am ales încălzirea în pardoseală și automat nu mai putem pune parchetul pentru că nu mai are același randament la căldură. Am decis să punem o gresie care imită parchetul absolut superbă pe care am pus-o și la hotel doar că pe altă nuanță. Nu-mi plac deloc caloriferele la vedere indiferent de model de aceea am ales încălzirea în pardoseală”, a scris Andreea Bănică pe Instagram, potrivit spynews.ro.

andreea-banica-isi-construieste-o-casa-noua-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Pe de altă parte, Andreea Bănică își dorește să facă și o piscină în curte.

„Revin cu imagini. Am ales acest stil pentru că sunt genul acela de persoană care dacă face schimbări acelea sunt radicale! Dacă vedeți camerele copiilor…pfoai! Superbe! Noah va fi cel mai fericit!”, a mai scris Andreea Bănică.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton