Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Andreea Esca își aniversează în stil mare cei 50 de ani. Vedeta Pro TV a organizat o escapadă surpriză pentru 70 de invitați! + fotografii de colecție! EXCLUSIV

Andreea Esca își aniversează în stil mare cei 50 de ani. Vedeta Pro TV a organizat o escapadă surpriză pentru 70 de invitați! + fotografii de colecție! EXCLUSIV
10

de Vasilica Rogozanu,

Vă vine sau nu să credeți, Andreea Esca, simbol al televiziunii comerciale de la noi, împlinește pe 29 august 50 de ani! Vedeta „Știrilor Pro TV” le-a pregătit apropiaților, la aniversară, un weekend întreg de distracții, iar surpriza făcută acestora este una de proporții.

Invitații vedetei Pro TV, 70 la număr, au fost „convocați” în această dimineață pe Aeroportul Henri Coandă, pentru a pleca către o destinație încă necunoscută.

Lucian Mîndruță, fostul coleg al Andreei Esca la „Știrile Pro TV”, a făcut dezvăluirea în această dimineață, pe contul lui de Facebook.

„N-am știut până la ora asta unde plecăm. Din zece în zece ani, așa e ziua Escăi: surpriză. Azi? Știm deocamdată linia aeriană (Turkish Airlines, n.r.), așa că va fi probabil undeva în Orient. Stai, cât face? 50. Da, nici mie nu-mi vine să cred!”

Tot Mândruță, pe care îl leagă o lungă prietenie de Andreea Esca, a fost cel care a dezvăluit și numărul invitaților: 70! „Se pare că i-a intrat celebrul salariu mai devreme pe card”, s-au amuzat urmăritorii acestuia pe conturile de socializare.

Printre invitații Andreei Esca, în afară de familia sa (Alexandre, Alexia și Aris Eram), s-au îmbarcat către destinația necunoscută Mihai Petre, Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir, femeile de afaceri Camelia Șucu și Ana Copos (aceasta este nașa de cununie a cuplului Eram-Esca), Lucian Mîndruță și soția lui, medicul neurolog Ioana Mîndruță.

Andreea Esca adoră petrecerile

De altfel, pe Andreea Esca prietenii o știu nu doar ca pe un om de televiziune reputat, ci și ca pe o veritabilă petrecăreață, ea fiind adesea sufletul petrecerii.

„Dacă aș ști că e sfârșitul lumii curând, aș da o petrecere pe malul mării, pe plajă, și mi-aș chema toți prietenii. I-aș chema și aș da o petrecere să țină până la sfârșitul lumii”, mărturisea ea acum șapte ani, tot de ziua ei de naștere, într-un interviu pentru Europa FM, luat chiar de soțul ei. Tot atunci Andreea spunea că este mândră de ea. „Da, sunt mândră de ce am reușit să fac până acum. Mâine dacă mor, mor liniștită și mândră.”

Dar încă nu e cazul. La mulți ani!

Andreea-Esca-9Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton