Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Esca a spus care este cel mai scump obiect vestimentar din garderoba ei. De ce nu se pensează niciodată

Andreea Esca a spus care este cel mai scump obiect vestimentar din garderoba ei. De ce nu se pensează niciodată
8

de Roxana Mirea,

Andreea Esca dă mereu dovadă de eleganță, atât la pupitrul știrilor Pro TV, cât și la evenimentele la care participă. Recent, prezentatoarea TV a dezvăluit care este cel mai scump obiect vestimentar din garderoba ei, dar și cât a costat-o. Pe de altă parte, Andreea Esca a dezvăluit care este motivul pentru care nu se pensează niciodată.

Cel mai scump obiect vestimentar din garderoba Andreei Esca

Andreea Esca are în garderobă piese vestimentare pe care să le poară purta mai mulți ani de zile. Recent, prezentatoarea știrilor de la Pro TV a dezvăluit care este cel mai scump articol vestimentar pe care îl are. Este vorba despre o haină de iarnă. Deși spune că a durut-o sufletul atunci când a scos din buzunar 2000 de euro ca s-o cumpere, haina respectivă a fost o investiție pe terment lung, dat fiind faptul că o poartă iarnă de iarnă.

Cred că cel mai mult pe un obiect vestimentar am cheltuit vreo 2000 de euro. Este o haină de iarnă pe care o port de foarte mulți ani. Cred că a fost o investiție foarte bună. Deși atunci am crezut că mor să dau atâția bani pe o haină de iarnă”, a dezvăluit Andreea Esca, la „Vorbește lumea”.

cel-mai-scump-obiect-vestimentar-din-garderoba-andreei-esca-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

De ce nu se pensează Andreea Esca

Pe de altă parte, Andreea Esca a mărturisit, la un moment dat, că nu se pensează niciodată. Prezentatoarea știrilor de la Pro TV spune că o iubea foarte mult pe bunica ea și ținea cont de sfaturile acesteia. Așa că, atunci când femeia i-a spus să nu se penseze, Andreea Esca s-a decis să-i urmeze sfatul.

Nu mă pensez pentru că bunica mea, când eram adolescentă, îmi spunea tot timpul să nu mă pensez pentru că o să mi se strice forma și sprâncenele sunt frumoase așa. Eu o iubeam foarte mult și țineam la sfaturile ei, astfel încât nu a fost nimeni în stare să mă convingă să mă pensez. Uite că acum au revenit la modă. În sfârșit, sunt la modă. Ce făceam dacă nu mai aveam sprâncene? Se poartă acum mari, rebele, în toate sensurile”, a mai declarat Andreea Esca, potrivit ego.ro.

Sursa Foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton