Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Esca, despre o posibilă nuntă a fiicei sale, Alexia Eram, cu Mario Fresh. „Cu siguranță, deja s-au plictisit și ei”

Andreea Esca, despre o posibilă nuntă a fiicei sale, Alexia Eram, cu Mario Fresh. „Cu siguranță, deja s-au plictisit și ei”
8

de Roxana Mirea,

Alexia Eram și Mario Fresh trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani de zile, însă nu au planuri de nuntă. Într-un interviu recent, Andreea Esca și-a spus părerea despre o eventuală căsătorie a fiicei sale, în vârstă de 22 de ani, cu artistul.

Andreea Esca, despre o eventuală nuntă a fiicei sale, Alexia Eram

Alexia Eram trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Mario Fresh. Andreea Esca l-a plăcut mereu pe alesul fiicei sale și tot ce își dorește este ca ei să fie fericiți. În ceea ce privește o eventuală nuntă între fiica ei și Mario Fresh, prezentatoarea știrilor de la Pro TV spune că cei doi sunt prea tineri pentru a se căsători sau pentru a deveni părinți.

„Cel mai important lucru pe care ți-l dorești pentru copiii tăi e să fie fericiți. Atâta timp cât ei sunt fericiți ești și tu fericită.

În cazul lor, ideea de căsătorie și de copii mi se pare foarte forțată, la 20 de ani. Pe mine dacă m-ar întreba cineva la vârsta lor de căsnicie și de copii, chiar m-aș plictisi și cu siguranță deja s-au plictisit și ei”, a declarat Andreea Esca, pentru Click!, dezvăluind că fiica ei nu are niciun gând de căsătorie, deocamdată, cu Mario Fresh.

Reactia-lui-Mario-Fresh-dupa-ce-a-aflat-cine-a-incercat-sa-o-agate-pe-Alexia-Eram-in-Dubai-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Alexia Eram și Mario Fresh nu locuiesc împreună

Alexia Eram și Mario Fresh nu locuiesc împreună, dar dorm mereu unul la celălalt. În plus, fiica Andreei Esca spune că mai există și certuri între ea și artist, ca în orice cuplu, de altfel.

„Eu cu Mario ne iubim și cred că în orice relație sunt lucruri bune și lucruri rele. Nu este tot timpul roz.

Nu vreau să spun de la ce pornesc discuțiile, cred că lucrurile acestea trebuie să rămână între noi, dar nu sunt certuri mari, sunt niște certuri normale.

Nu locuim împreună. Vedem acum ce ne rezervă anul 2023, sper să am în continuare cât mai multe campanii și să evoluez în tot ce înseamnă platformele sociale și să îmi fac propriul meu business. Mă gândesc ce anume! Nu știu încă pe ce profil o să fie și dacă aș ști nu v-aș spune”, a declarat Alexia Eram, acum câteva luni, pentru sursa citată anterior.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton