Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Andreea Esca, dezvăluiri inedite despre soțul ei. Ce mesaj i-a dedicat lui Alexandre Eram

Andreea Esca, dezvăluiri inedite despre soțul ei. Ce mesaj i-a dedicat lui Alexandre Eram
8

de Andra Stana,

Soțul Andreei Esca, Alexandre Eram, a împlinit 53 de ani. Vedeta Pro TV a recunoscut recent care este diferența clară dintre ea și tatăl copiilor ei. Într-o postare pe contul personal de Instagram, prezentatoarea Știrilor Pro TV a făcut publică o imagine adorabilă cu soțul ei.

Andreea Esca, mesaj emoționant pentru Alexandre Eram

Alexandre Eram, soțul Andreei Esca, a împlinit 53 de ani pe 27 martie, iar prezentatoarea Știrilor de la Pro TV i-a dedicat un mesaj emoționant, într-o postare pe Instagram.

La mulți ani băiatului care pare că închide ochii (romantic), dar de fapt calculează!

Câți oameni au fost la @half_is_free Cluj, cât costă tiparul pentru următorul @alistmagazine, câți metri pătrați de lemn sunt necesari pentru șura de la @oberwood , cât de lungă să fie traversa pentru scările de la birou, câte referințe de ojă @melkiorprofessional sunt suficiente, câte evenimente avem de organizat anul ăsta, câte tablouri sunt de înrămat pentru proiectul următor, câți ani de facultate mai are Aris, câte acte are de verificat pentru Alexia, câți ani o mai ține într-un dans nebuna asta de Andreea…. Berbec Style!

M-am prins într-un final și care e diferența clară dintre noi: mie îmi place să joc table și lui, șah!”, a scris prezentatoarea de la PRO TV.

Postarea Andreei Esca a adunat aproape 27.000 de aprecieri în doar 8 ore. De asemenea, în jur de 500 de comentarii s-au adunat în dreptul imaginilor cu vedeta Pro TV și soțul ei, Alexandre Eram.

Cum???? Nu sunt berbecii romantici??? La mulți ani, băiatu’!!!”, a scris Andreea Berecleanu în comentariile postării lui Esca. „La mulți ani, mon agent!”, i-a urat Dana Rogoz. „La mulți ani!!!”, a fost și mesajul Andreei Marin.

Andreea Esca, dezvăluiri inedite despre soțul ei. Ce mesaj i-a dedicat lui Alexandre EramIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Andreea Esca, despre căsnicia cu Alexandre Eram

Andreea Esca și Alexandre Eram s-au căsătorit în vara lui 2000, iar câteva luni mai târziu a venit pe lume primul lor copil, Alexia. Andreea Esca are și un băiat, pe Aris Melkior.

Eu sunt chiar o răsfățată a sorții, în viața de zi cu zi, dar nu pentru că sunt Andreea Esca. Pur și simplu mi-a dat Dumnezeu noroc să fiu răsfățată, așa cum sper să se întâmple pentru toate femeile. Nu poți să fii decât fericit că se întâmplă asemenea lucruri în viața ta.

Sunt o romantică incurabilă. Atunci când iubești pe cineva orice gest ți se pare extraordinar. Nu trebuie să așteptăm neapărat să se întâmple ceva cum n-am mai văzut, important e să se întâmple o emoție acolo. De fapt este vorba despre emoție!”, declara acum ceva vreme, pentru Click!, Andreea Esca.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton