Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Esca, moment stânjenitor în fața socrilor săi. Ce s-a întâmplat când a mers în vizită la ei

Andreea Esca, moment stânjenitor în fața socrilor săi. Ce s-a întâmplat când a mers în vizită la ei
8

de Roxana Mirea,

Andreea Esca a trăit un moment stânjenitor în fața socrilor ei. Prezentatoarea Știrilor PRO TV este căsătorită cu Alexandre Eram, iar părinții acestuia locuiesc în Franța. Așadar, vedeta obișnuia să meargă în vacanță acolo. Iată ce s-a întâmplat atunci când Andreea Esca a ajuns la socrii ei.

Andreea Esca, moment stânjenitor în fața socrilor

Andreea Esca a trecut printr-un moment stânjenitor în fața socrilor ei. Totul s-a petrecut în urmă cu 20. Pe atunci, vedeta obișnuia să meargă cu o valiză goală în vacanță în Franța, acolo unde sunt stabiliți părinții lui Alexandre Eram. Prezentatoarea Știrilor PRO TV își lua o valiză goală pentru că își dorea să cumpere de acolo diverse lucruri care nu se găseau la noi în țară.

Invitată la podcastul Oanei Andoni de pe YouTube, Andreea Esca a povestit cum a ajuns în Nisa, la socri, doar cu bagajul gol, fără cel în care avea toate hainele. Vedeta spune că îi era rușine să le explice socrilor ei de ce a venit la ei doar cu o valiză goală.

andreea-esca-moment-stanjenitor-in-fata-socrilor-ei.-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„Era Alexia foarte mică, sunt vreo 20 și ceva de ani. Acum 20 și ceva de ani nu era mai nimic pe aici. Când mergeam în vacanță vara, în Nisa, la părinții lui Alex, îmi luam o valiză cu tot ce aveam de îmbrăcat, și ce foloseam acolo, și o valiză goală. Goală, goală, complet goală, pe care o umpleam acolo.

Luam tot felul de lucruri care nu se găseau aici. Normal că nu știau părinții lui Alex să zică: au venit și sărăciile astea din România cu valiza goală, știi?

Și, uite cum am ajuns, că la aeroport a venit valiza goală și aia plină, nu! Și am ajuns acasă și acuma explică-le oamenilor ce caut cu valiza asta goală aici? E un obicei românesc, că mergem așa de nebuni cu o valiză goală”, a dezvăluit, extrem de amuzată acum, Andreea Esca, potrivit libertatea.ro.

Bagajul cu haine al Andreei Esca rămăsese în aeroportul din Otopeni. „Mi-aduc aminte că mă sunau, valiza plină nu se urcase deloc, căzuse de pe bandă, de plină ce era, nici măcar nu plecase undeva. Ea rămăsese în Aeroportul Otopeni. Ei o desfăcuseră și-mi ziceau: pantofi Stella… Era ceva absolut superb. Sutien… Victoria! Și am zis, da, da, ăla e, închideți-l”, a mai povestit Andreea Esca.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton