Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Esca, prima reacție după ce a fost provocată de Dan Negru să spună ce salariu primește de la Pro TV

Andreea Esca, prima reacție după ce a fost provocată de Dan Negru să spună ce salariu primește de la Pro TV
7

de Roxana Mirea,

Andreea Esca a avut o primă reacție, la câteva luni distanță după ce Dan Negru a provocat-o să spună ce salariu primește de la Pro TV. Prezentatorul de la Kanal D a spus anterior că i-ar plăcea ca toate salariile să fie publice.

Andreea Esca, provocată de Dan Negru să spună ce salariu are

Salariul pe care Andreea Esca îl primește de la Pro TV a devenit o legendă și subiectul a multor discuții, de-a lungul timpului. Recent, chiar și fiica ei, Alexia Eram, a spus că nu știe cât câștigă prezentatoarea ştirilor Pro TV.

Recent, Andreea Esca a recționat după ce a fost provocată de Dan Negru să spună ce salariu primește de la Pro TV.

Ce mă enervează cel mai tare e că nu sunt publice salariile! Mie mi-ar plăcea să fie publice, adică să nu existe confidențialitatea aia. Eu sunt primul care aș veni, i-am și zis la un moment dat Andreei Esca să ieșim amândoi cu salariile. Jimmy Fallon, de exemplu, zice cât câștigă. A început San Remo zilele astea, ăia își fac publice câștigurile!”, spunea Dan Negru, pentru Cancan.

Andreea Esca nu a oferit multe detalii despre acest subiect și s-a limitat la a spune că i se pare o glumă foarte bună.

Nu mă deranjează deloc. Mi se pare o glumă foarte bună”, a spus ea, în emisiunea Exclusiv VIP  de pe Prima TV, conform Fanatik.ro.

Andreea Esca, despre cariera pe care o urmează fiica ei, Alexia Eram (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Cum se menține în formă Andreea Esca

Recent, Andreea Esca a împlinit vârsta de 50 de ani, însă este într-o formă de zile mari. Fanii ei sunt curioși să știe cum se menține în formă prezentatoarea știrilor de la Pro TV. Vedeta a spus că nu are vreun mare secret, însă a spus că este mult mai atentă la ceea ce mănâncă și folosește mai multe produse de înfrumusețare.

„Nu fac nimic altfel decât făceam. Poate că sunt mai atentă la ce mănânc. Folosesc mai multe creme decât foloseam înainte. E important să ai alături oameni veseli, activi, tineri, cu idei. Ăsta e secretul”, a spus Andree Esca.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton