Homepage  / Interviul altfel

INTERVIUL ALTFEL. Andreea Fried îl admiră pe Patrick Dempsey: „A făcut un rol senzaţional”

INTERVIUL ALTFEL. Andreea Fried îl admiră pe Patrick Dempsey: „A făcut un rol senzaţional”

de Redactia Tvmania

Ştirista de 32 de ani de la „Focus” (Prima) i-ar da un Oscar cu Leonardo DiCaprio, ne-a spus o glumă cu Luna şi brânza ardelenească şi este cel mai mândră de băieţelul ei de aproape un an, Patrick.

 

Săptămâna asta te-a uimit la tv… „mai nimic. De când îl am pe fiul meu, nu prea mai ajung în faţa televizorului decât seara târziu. Dimineaţa, însă, îmi rezerv puţin timp ca să urmăresc ştirile”.

 

Ultima emisiune tv la care ai nimerit zappând şi te-a prins imediat a fost… „un documentar despre Al Doilea Război Mondial”, pentru că… „istoria omenirii mă fascinează”.

 

Cel mai trăsnit personaj tv al momentului ţi se pare… „Pavel Bartoş”, pentru că… „este plin de viaţă, are mereu vorbele la el şi… umple ecranul”.

 

Cel mai recent ai dat search pe Google la… „reţete delicioase pentru copii”.

 

Ultimul film care te-a făcut să simţi că ai dat degeaba banii pe bilet este… „unul care promitea să fie o comedie bună, însă mi s-a părut un fiasco. Am şi uitat cum se numea…”.

 

Plăcerea ta vinovată la tv este… „niciuna, acum. În urmă cu mulţi ani însă mă uitam, cu o bună prietenă, la «Tânăr şi neliniştit»”.

 

Cel mai interesant aspect al job-ului tău este… „că sunt mereu în priză, ancorată în cruda realitate şi că nu îmi permit niciun moment de respiro”.

 

Cel mai mult o respecţi în tv pe… „persoana care ştie ce înseamnă să ai coloană vertebrală”, pentru că… „nu suport oamenii care se schimbă după cum bate vântul. E greu să îi găseşti astăzi”.

 

Personajul tău preferat din seriale este… „Derek Shepherd, din serialul «Anatomia lui Grey»”, pentru că… „mi se pare că Patrick Dempsey a făcut un rol senzaţional”.

 

Gadgetul la care nu poţi renunţa este… „telefonul, normal!”.

 

Din primul tău salariu, ţi-ai cumpărat… „o geantă şi o pereche de balerini”.

 

Dacă de mâine ar trebui să-ţi schimbi meseria, te-ai apuca de… „propria afacere, o grădiniţă”.

 

Tu cui i-ai da un Oscar într-o zi? „Lui Leonardo DiCaprio. Îl tot ratează, de câţiva ani, deşi a avut câteva roluri geniale. Dacă ar fi să extind paleta de opţiuni, mamei mele.”

 

Ultima glumă bună pe care ai auzit-o este… „Se organizează o nouă expediţie pe Lună. Eforturi supreme, cheltuieli pe măsură pentru echipajul de astronauţi trimişi acolo. După aterizare, unul dintre bărbaţi vede un cioban, cu şuba de lână pe el, sprijinind un baston. Îl întreabă: «De unde ai venit om bun?». «De la Sibiu», răspunde omul, cu un puternic accent ardelenesc. «Bine, bine, dar cu ce ai venit până aici, că noi ne-am chinuit ani de zile şi s-a depus un efort la nivel mondial?», continuă astronautul, mirat. «Cu brânză am venit», răspunde ciobanul.”

 

Când chiuleai/după ore, pierdeai vremea în… „parc sau într-o cafenea cu încă trei colege de clasă”.

 

În şcoală, mergeai des la olimpiada de… „limba engleză”.

 

Profesorul tău preferat a fost… „cel de istorie”, din timpul… „liceului”, pentru că… „era dirigintele nostru şi era un om extrem de bun, sufletist, care avea mereu timp să ne asculte şi să ne sfătuiască”.

 

Părinţii tăi nu ştiu nici acum că în copilărie ai… „chiulit. Şi nu doar în clasa-XII-a!”.

 

Porecla ta în adolescenţă era… „Frieda”.

 

Locul tău preferat din Bucureşti este… „Ateneul Român”, pentru că… „este un loc plin de magie”.

 

Când ai râs ultima oară şi la ce? „Râd în fiecare zi. Foarte muuult!”

 

Cel mai frumos răsărit/apus de soare l-ai prins la… „mare! A fost senzaţional”.

 

Ce te ţine trează noaptea? „Fiul meu (Patrick, care are aproape un an – n.r.), când are chef de joacă.”

 

Dacă ai juca şi ai câştiga la Loto, cu banii ai… „călători, o parte aş dona-o, nu spun unde pentru că nu are sens, iar cu restul, dacă mai rămâne ceva… chiar nu ştiu ce aş face. Nu mă bazez pe câştigurile la Loto. Nu ştiu dacă pot să am noroc şi la capitolul ăsta”.

 

Ultimul lucru spontan pe care l-ai făcut a fost… „să incing grătarul la 9 seara, cu prietenii. Ni s-a părut că temperatura este optimă pentru aşa ceva. Ce mai conta că a doua zi ne trezeam cu toţii devreme?”.

 

Eşti cel mai mândră de… „fiul meu, care este o minune de băiat şi de familia mea pe care o consider perfectă! Nu îmi puteam dori ceva mai mult decât am, iar pentru asta îi mulţumesc lui Dumnezeu”.

 

Viaţa e prea scurtă ca să nu… „faci tot ce îţi doreşte sufletul. E foarte important să nu ai niciun regret!”.

 

Cartea pe care ţi-ai fi dorit s-o fi scris tu este… „«Dragoste în vremea holerei» de Gabriel Garcia Marquez”.

 

Te-ar putea interesa și:

Andreea Fried a revenit la Știrile Focus (Prima)

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton