Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Andreea Ibacka a anunțat când va naște. Află aici detaliile!

Andreea Ibacka a anunțat când va naște. Află aici detaliile!

de Redactia Tvmania

Vestea că Andreea Ibacka este însărcinată a luat prin surprindere pe toată lumea. Aceasta a decis alături de Cabral să țină departe de ochii curioșilor sarcina pentru o perioadă, iar primul care s-a bucurat de această veste a fost chiar viitorul tătic! 

 

Andreea Ibacka va naște la sfârșitul lunii noiembrie, iar până atunci nu prea mai are răbdare. Cabral are deja o fiică și este cu experiență în ceea ce privește creșterea copiilor, ceea ce o liniștește puțin pe viitoarea mămică. 

„Bebelușul pe care îl iubim deja va veni în familia noastră la sfârșitul lunii noiembrie. Până atunci ne distrăm cu molozul de acasă și dăm acatiste să terminăm șantierul în timp util. Dar de ce s-o îndulcesc..nici noi nu credem că este viabil. Cu toate acestea, suntem relaxați și zâmbitori din cale afară. Fără medicație. Apropo de simptomatologie prin simpatie manifestată în cuplu”, a  scris Andreea Ibacka pe blogul personal.

Totodată, aceasta a dezvăluit și cum și-ar dori să aducă pe lume primul ei copil: 

 „Mi-aş dori foarte tare să nasc natural. Mai am încă jumătate de sarcină. Cred că vom fi foarte perfecţionişti şi obsedaţi să facem totul cu mâna noastră. Cabral are deja experienţa asta şi cumva pun bază pe el. L-am văzut trecând deja prin nişte etape, îmi dă încredere că aşa va face şi cu bebeluşul. Cam de vreo trei săptămâni se simt mişcările, ca nişte fluturi în stomac”, a declarat Andreea Ibacka într-o emisiune TV.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton