Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Andreea Ibacka a împlinit 32 de ani. Aflaţi cum a sărbătorit

Andreea Ibacka a împlinit 32 de ani. Aflaţi cum a sărbătorit

de Redactia Tvmania

Actrița din “O grămadă de caramele” (serial care va începe în toamnă la Happy Channel) și-a sărbătorit ziua de naștere pe platourile de filmare. Colegii s-au pregătit ca la carte pentru aniversarea Andreei, care pe 18 august a împlinit 32 de ani, punând la cale o petrecere surpriză, care a emoționat-o.

“La mulți ani, Andreea!”, i-au strigat în cor Ioana Ginghină, Andreas Petrescu, Rapha, Virginia Rogin, dar și membrii echipei de producție, care au ținut neapărat s-o sărbătorească așa cum se vine, cu tort.

“Mi-a plăcut mult surpriza, am plâns! M-am trezit la ora cinci, pentru că am avut filmare de dimineață, iar surpriza a venit de la prima oră, când nici nu mă așteptam. În copilărie, întotdeauna m-am plâns că sunt născută vara și că nu pot să duc bomboane la școală. Astăzi, am sărbătorit alături de toată echipa de la „O grămadă de caramele”. Colegii mi-au cântat „la mulți ani”, exact așa cum nu mi se întâmpla în copilărie. Am fost foarte fericită!”, a povestit vedeta.

Cât priveşte o surpriză din partea soţului ei, Cabral, Andreea a mărturisit într-un interviu acordat revistei TVmania înainte de ziua ei:

„Cred că anul acesta o să-l surprind eu. Îmi doresc un weekend în care să fugim undeva doar noi doi, ca pe vremuri. Fără căței, fără restul familiei, fără prieteni și fără semnal la telefon, dacă s-ar putea. O să-i spun care este destinația abia în ziua plecării, deci nu vă pot anunța nici pe voi”.

După 10 ani de la primul ei rol, Andreea Ibacka s-a întors la actorie şi va apărea toamna aceasta în serialul „O grămadă de caramele”, produs de Ruxandra Ion. Despre noul ei rol, actriţa ne-a declarat: „Sunt Paula, directoarea unei reprezentanțe auto, o femeie energică, cu o situație financiară bună, foarte muncitoare, autoritară și ușor colerică dar, totuși, cu simțul umorului. Ea e implicată într-o relație foarte complicată, ceea ce face lucrurile să evolueze imprevizibil”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton