Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Ibacka a născut un băiețel. Mesajul emoționant al lui Cabral

Andreea Ibacka a născut un băiețel. Mesajul emoționant al lui Cabral
9

de Redactia Tvmania

Andreea Ibacka a născut în această seară un băiețel perfect sănătos. Soția lui Cabral a adus pe lume cel de-al doilea copil, un băiețel perfect sănătos. Actrița din „Adela” și Cabral sunt mai fericiți ca niciodată, acum că familia lor s-a mărit cu încă un membru.

Cabral a postat un mesaj emoționant pe contul de socializare, în care a precizat că atât bebelușul, cât și mama lui sunt bine.

Gata. Totul bine. E băiat și e bine.Andreea Ibacka e bine și ea.Eu sunt acasă cu Namiko.Și vă mulțumesc din inima meu pentru toate urările pe care le-ați aruncat către noi azi. Și pe care vi le întorc cu drag. P.S. E a treia oară. Și tot leșinat și plâns, plin de muci și vălelei sunt…”, a fost mesajul transmis de Cabral.

Cabral a fost cel care a anunțat pe Facebook, în urmă cu doar câteva ore, că a dus-o pe Andreea Ibacka la spital, potrivit libertatea.ro.

A filmat-o chiar și în mașină, unde vedeta a făcut câteva declarații. A intrat deja în travaliu.  „Unde mergem noi acum? Spune!”, a întrebat Cabral, iar răspunsul ei a venit cu zâmbetul pe buze: „Mergem în Băneasa. Nu mă mai face să râd. Mi-am dorit să fiu în travaliu și ce crezi? Sunt! Acum sunt între contracții. Se livrează, cred că da. Mai rămâi și tu acolo, prin cartier, poate plecăm acasă, totuși.”, a declarat actrița.

Cand-naste-Andreea-Ibacka-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Cum s-au cunoscut Cabral și Andreea Ibacka

Cabral și Andreea Ibacka sunt căsătoriți de mai bine de zece ani și s-au cunoscut pe platourile de filmare ale telenovelei „Inimă de țigan” (2007), difuzată pe postul Acasă TV.

„Au fost cu de toate acești 10 ani. Noi, de cele mai multe ori, facem haz de necaz și lăsăm să se vadă partea amuzantă a lucrurilor. Dar asta nu înseamnă că nu am avut perioade dificile inclusiv în cuplu, dar și firești, administrative.

Este foarte important să găsești un partener în care să ai un sprijin real și care să te înțeleagă din toate punctele de vedere. Asta încercăm noi să facem unul cu celălalt”, spunea Andreea Ibacka la Antena Stars.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton