Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Andreea Ibacka, acuzată că își neglijează bebelușul nou-născut. Reacția lui Cabral: „E nenorocire, îți zic!”

Andreea Ibacka, acuzată că își neglijează bebelușul nou-născut. Reacția lui Cabral: „E nenorocire, îți zic!”

de Andra Stana,

Andreea Ibacka a primit critici pe rețelele de socializare. De curând, soția lui Cabral a postat online o fotografie în care apare singură. Ea a fost acuzată că își neglișează bebelușul nou-născut. Imediat după aceea, Cabral a reacționat în stilul lui caracteristic. Ce răspuns i-a dat prezentatorul de la Pro TV celei care i-a criticat soția.

Andreea și Cabral Ibacka se bucură de una dintre cele mai frumoase perioade din viața lor, căci în urmă cu câteva săptămâni blondina l-a adus pe lume pe cel de-al doilea copil al lor și primul băiețel al prezentatorului TV, scrie wowbiz.ro.

Cabral și Andreea Ibacka formează astăzi una dintre cele mai frumoase familii din showbiz-ul de la noi. Fanii sunt curioși să afle detalii despre fiecare lucru făcut de cele două vedete de la Pro TV, respectiv Antena 1. Curiozitatea, cu atât mai mare cu cât de curând a venit pe lume noul bebeluș al cuplului.

De curând, pe Instagram, Andreea Ibacka a postat o fotografie care a stârnit multe controverse în secțiunea de comentarii. O internaută a certat-o pentru gestul făcut și Cabral a intervenit la scurt timp.

Andreea Ibacka, criticată pe rețelele de socializare

În urmă cu scurt timp, actrița din „Adela” a postat o fotografie pe rețelele de socializare în care le dezvăluia internauților că ea și ceilalți membrii ai familiei ei petrec câteva momente de relaxare și distracție pe plajă.

Doar că postarea ei a iscat scântei. 

„Prima oară la plajă cu atâția șoricei”, este mesajul care apare în descrierea imaginii postate de Andreea Ibacka. 

O internaută a acuzat-o pe soția lui Cabral că îl cam neglijează pe nou-născut, căci și-a permis câteva momente să-și facă o fotografie singură. 

„Acum cât timp în urmă este făcută poza? Că nu cred că-l neglijezi bebe pentru o poză”,  a scris o internaută în secțiunea de comentarii. 

Cum a reacționat Cabral în urma criticilor primite de soția lui

Cabral nu s-a putut abține, iar în stilul său caracteristic i-a răspuns celei care îi critica aspu soția. Acesta a „susținut-o”, ba chiar a dezvăluit tuturor că soția lui și-a permis să-și bea cafea singură. Bineînțeles că mesajul prezentatorului TV a fost în spirit de glumă. 

„Așa, spune-i! Îl neglijează tot timpul! Azi a făcut o poză, ieri a vorbit patru minute la telefon și mi-e rușine să-ți spun ce a făcut azi dimineață… a băut o cafea singură! E nenorocire, îți zic!”, a scris Cabral pe rețelele sociale.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

A început votul pentru Premiile TVMania 2021!

Emisiune de Halloween, la PRO TV. Ce vedete intră în „Singura Casă”

Primele previziuni Oscar 2022. Ce filme vor concura în categoria „Cel mai bun film”

În ce ipostază au fost surprinși Pepe și iubita lui, Yasmine

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton