Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Ibacka, despre cel mai greu moment din viața ei. Diagnosticul dat de medici. „Nu am mai vorbit public pe acest subiect”

Andreea Ibacka, despre cel mai greu moment din viața ei. Diagnosticul dat de medici. „Nu am mai vorbit public pe acest subiect”
7

de Roxana Mirea,

Andreea Ibacka a vorbit despre cel mai greu moment din viața ei. Totul s-a întâmplat în urmă cu câțiva ani, când soția lui Cabral a primit un diagnostic crunt din partea medicilor. Actrița a trecut atunci și printr-o intervenție chirurgicală.

Andreea Ibacka, suspectă de cancer la sân

Andreea Ibacka a dezvăluit că cel mai greu moment din viața ei a fost atunci când medicii i-au spus că este suspectă de cancer la sân. Pe lângă diagnosticul primit, actriței i-a fost foarte greu să le spună părinților.

„Acum câțiva ani am fost suspectă de cancer la sân, un moment greu de gestionat din punct de vedere emoțional. Și mi-a rămas clar în minte faptul că povara anunțatului părinților era la fel de mare ca șocul bolii în sine.

Nu am mai vorbit public pe acest subiect, deși înăuntrul meu a fost furtună și aș fi simțit uneori nevoia să urlu. Am avut norocul de a ajunge pe mâinile celor mai buni specialiști, m-am și operat (vreo 20 oameni mi-au fost alături la spital atunci când m-am trezit), iar biopsia a infirmat temerile. Sunt foarte norocoasă, iar de atunci am rămas cu un obicei excelent. Prevenția e nelipsită”, a spus soția lui Cabral, pentru fanatik.ro.

andreea-ibacka-suspecta-de-cancer-la-san-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Cabral e un tată implicat, uneori mai răbdător decât mine”

Andreea Ibacka a vorbit și despre cum este ea ca mamă și a dezvăluit că soțul ei este un tată implicat.

„Nu sunt o mamă perfectă. Îmi fac mereu autocritică, îmi propun mereu mai mult, niciodată nu mă opresc din încercat. Nu aleg calea safe și niciodată nu mi-a fost teamă că nu mă voi descurca. Uneori mă mai necăjesc, apoi îmi amintesc că fac cât e omenește posibil, că fiecare alegere vine cu riscuri și că nu-mi doresc să-mi cresc copiii într-un glob de cristal. Mai am de citit, învăț și de la ei și îi iubesc de leșin. Deci: îndrăgostită, grăbită, preocupată, atentă, obosită, sucită ș.a.m.d.

Cabral e un tată implicat, uneori mai răbdător decât mine. Copiii se distrează mult cu el, iar când vine momentul reușește să îi adoarmă mai repede ca Moș Ene”, a mai spus Andreea Ibacka.

Întrebată care este secretul căsniciei sale cu Cabral, actrița a spus că: „Nu cred că rețeta se aplică în toate casele. Pentru noi e important să comunicăm, să ne ascultăm, uneori să ne oferim spațiu unul altuia, să venim cu surprize, să mai și cedăm cu rândul, exersând poziția ghiocelului și expresia „da, dragă”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton