Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Andreea Ibacka e însărcinată cu al doilea copil! Modul inedit în care Cabral a anunțat vestea

Andreea Ibacka e însărcinată cu al doilea copil! Modul inedit în care Cabral a anunțat vestea

de Redactia Tvmania

Veste mare în showbizul românesc! Andreea Ibacka și Cabral au anunțat că vor avea al doilea copil.

Frumosul anunț a fost dat de cei doi în mediul online. Primul care a scris despre sarcina Andreei a fost Cabral. Prezentatorul de la Pro TV a publicat o fotografie de familie în care se poate observa că sarcina Andreei Ibacka este destul de avansată, semn că cei doi au păstrat foarte bine secretul. 

În fotografia publicată, Cabral apare călcând, Namiko, fiica lor, îl ajută, iar Andreea Ibacka stă pe canapea, cu mâinile pe burtica de gravidă. Tot în această postare, Cabral a mai precizată că Andreea Ibacka va aduce pe lume al doilea lor copil în toamna acestui an, însă nu au dezvăluit sexul bebelușului.

„Încă unul. Livrarea: toamna 2021”, a fost mesajul scurt transmis pe rețelele de socializare.

Același mesaj l-a transmis și Andreea Ibacka în mediul online, dar cu o poză diferită. De data aceasta Namiko stă aproape de ea.

Cabral, primele detalii despre al doilea copil

Cabral a făcut o serie de dezvăluiri despre sarcina Andreei pentru site-ul protv.ro. Prezentatorul emisiunii „Ce spun românii” a mărturisit că nici el și nici soția lui, pe care o putem urmări în serialul „Adela”, de la Antena 1, nu au plănuit să mai aibă încă un copil. Cu toate acestea vestea i-a bucurat nespus. 

„Așa pare că s-a potrivit. Nu ne-am propus nimic, ne-am bucurat că s-a întâmplat. Sigur, cea mai mare bucurie va fi pentru Namiko, va avea partener de joacă și de năzbâtii, probabil”.

Prezentatorul a mai adăugat pentru aceeași sursă că Andreea Ibacka se simte bine, are deja experiența primei sarcini, primului copil.

„Sarcina pare ok, n-au fost probleme și evenimente, Andreea e bine. Acum e și mai relaxata, știe la ce să se aștepte, are experiență și poate corela mult mai ușor informațiile și stările. Sperăm să fie o sarcină ușoară, Namiko de-abia așteaptă livrarea… noi ne pregătim de Haos x2. Dublu prăpăd. Năcazul revine. Beleaua Stereo. Din toamnă, în Casa Ibacka…”

Cabral și Andreea Ibacka mai au împreună o fetiță, pe Namiko, care în decembrie va împlini trei ani. Din relația cu Luana Ibacka, Cabral are o fiică mai mare, pe Inoke, care e deja majoră.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton