Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Andreea Ibacka, imagini rare din copilărie. Cum arăta soția lui Cabral când era mică

Andreea Ibacka, imagini rare din copilărie. Cum arăta soția lui Cabral când era mică
8

de Andra Stana,

Andreea Ibacka este una dintre cele mai iubite vedete de la noi. Soția lui Cabral este foarte activă pe rețelele de socializare, unde este urmărită de peste 500.000 de fani. Recent, actrița le-a arătat acestora câteva imagini rare din copilăria ei.

Andreea Ibacka (36 de ani) a postat joi, 16 iunie, două imagini din copilărie, probabil de când încă nu era nici măcar la grădiniță, iar admiratorii au fost încântați să o vadă și în această ipostază simpatică. 

„Frumoase jucării am avut, n-ai ce spune! 😵‍💫 🧸#baby#mini#minime#babygirl#toys#kid#play#fun#happy#tbt#vintage#love#family#dolls”, a scris Andreea Ibacka în dreptul imaginilor de când era mică.

287518185_1034305243869071_8224600307049655926_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„Și tu erai o păpușă, nu e mare diferență, ca și acum….o dulceață de fată”, „Daaaaaaa, super păpuși. Să păstrezi pentru fata ta măcar una singură”, i-au scris fanii Andreei Ibacka în comentarii.

Andreea și Cabral Ibacka au împreună doi copii

Andreea și Cabral Ibacka trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar din iubirea celor doi au venit pe lume doi copii: o fetiță, Namiko, și un băiețel, Tiago.

Andreea și Cabral Ibacka au devenit părinți pentru a două oară anul trecut, la începutul lunii octombrie. De când a venit pe lume micuțul Tiago, căci așa se numește fiul cuplului, fanii au tot așteptat o imagine cu bebelușul în care să i se vadă și chipul. Ei bine, dorința lor a fost îndeplinită pe 13 aprilie, de Cabral, care a publicat prima imagine cu fiul lui.

„El este Tiago Ibacka. Namiko îi spune Leagăn în continuare. Noi… Minipufaretul, Ghiozdănel, Bombiță… în toate felurile-i spunem. E vesel. Timid. Și cam simpatic”, a scris Cabral Ibacka, în dreptul imaginii cu fiul lui.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton